Μια συγκινητική ανάρτηση για την πρωτιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φετινές φοιτητικές εκλογές έκανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ, της οποίας διετέλεσε πρόεδρος από το 1984 ως το 1987 και την οδήγησε στο Α' Συνέδριο το 1987, έγραψε «Συγχαρητήρια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την 37η νίκη της στις φοιτητικές εκλογές. Για άλλη μια φορά η φοιτητική νεολαία της παράταξής μας απέδειξε ότι κρατάει γερά τη σκυτάλη που της παραδώσαμε!».

Στην ανάρτησή του ο κ. Μεϊμαράκης δείχνει φωτογραφίες του με μέλη της Νεολαίας της ΝΔ και γράφει: «Μια γεμάτη ημέρα ολοκληρώνεται με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ, δίπλα στις νέες και στους νέους που για άλλη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους!».

Σημειώνεται με βάση τα αποτελέσματα της καταμέτρησης για τις φετινές φοιτητικές εκλογές η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συγκεντρώνει 40,01%, με την ενσωμάτωση να ανέρχεται στο 98,8%, ενώ δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται η ΠΚΣ με ποσοστό γύρω στο 23.49% και την τρίτη θέση καταλαμβάνει η ΠΑΣΠ με ποσοστό περί το 12,49%.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Ο Βαγγέλης Μαϊμαράκης έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram: «Μια γεμάτη ημέρα ολοκληρώνεται με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ, δίπλα στις νέες και στους νέους που για άλλη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους! Συγχαρητήρια στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την 37η νίκη της στις φοιτητικές εκλογές. Για άλλη μια φορά η φοιτητική νεολαία της παράταξής μας απέδειξε ότι κρατάει γερά τη σκυτάλη που της παραδώσαμε!».