Βολές κατά πάντως εξαπέλυσε ο γ.γ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια. Παράλληλα ο κ. Κουτσούμπας ζήτησε μέσα από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου να ενισχυθεί το ΚΚΕ.

«Σε αυτόν που σε ληστεύει δεν του λες μπράβο, ούτε του ζητάς να μοιραστείτε τα κλοπιμαία, του λες “τέρμα ως εδώ”, δεν θα σε αφήσω να συνεχίσεις τη βρωμοδουλειά που κάνεις», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ και αναφερόμενος σε ζητήματα ακρίβειας που αποτελούν το νούμερο ένα πρόβλημα των νοικοκυριών, είπε πως η ΝΔ το τελευταίο διάστημα «το έχει ρίξει στο virtual reality».

Δ. Κουτσούμπας (Γ. Γραμματέας Κ.Κ.Ε) (Συζήτηση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας) (24/05/2024)


Παράλληλα έκανε λόγο για εικονική πραγματικότητα που καλλιεργεί η κυβέρνηση, εντοπίζοντας τώρα δήθεν πτώση τιμών στα τρόφιμα. «Κανένας άλλος όμως που πηγαίνει στο σουπερμάρκετ δεν την εχει εντοπίσει», τόνισε χαρακτηριστικά. «Δεν σας επιτρέπετε να αγγίξετε τις πραγμαιτκές αιτίες του προβλήματος της ακρίβειας γιατί δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε την πολιτική της ΕΕ», συμπλήρωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ και στράφηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη, που προτείνει, όπως είπε, να συνεχιστεί η άμεση φορολόγηση από το πρώτο ευρώ.

«Τόσο προοδευτική και φιλολαϊκή είναι η πολιτική σας, τρομάρα σας», σχολίασε με νόημα, ενώ αναφερόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη και όσα είπε για τα απογευματινά χειρουργεία, σημείωσε: «Συμφωνεί με τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ, αρκεί αυτά να έχουν χαμηλό αντίτιμο. Τόσο κουβαρντάδες όλοι σας».

«Μόνο η βολική αντιπολίτευση των υπολοίπων κομμάτων σας σώζει κύριοι της ΝΔ. Μέρα νύχτα λένε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Αριστερά οτι ειμαστε πιο πάνω από τον πληθωρισμό της ΕΕ. Παίρνετε την πάσα και μαγειρεύετε τα στοιχεία, λεγοντάς τα όπως σας βολεύουν», είπε ακόμη ο Δημήτρης Κουτσούμπας.