Στον πληθωρισμό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί, Τρίτη 28/05, στο Open.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Επανέρχεται η εσωστρέφεια στο κόμμα με αναφορές για "λευκή απεργία" βουλευτών απέναντι στον Κασσελάκη - Στο στόχαστρο και ο Φάμελλος

«Βρισκόμαστε στην αρχή του τέλους. Μπορεί να μην καταγράφεται αποπληθωρισμός ακόμη, όμως είμαστε σε καλό δρόμο», τόνισε, ενώ στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι «η λογική να τάζει προγράμματα που κοστίζουν 10-15 δισ. ευρώ παραπάνω κάνει κενές τις προτάσεις του».


Για την υπόθεση «Εmail gate»

«Η ρητορική της αντιπολίτευσης για το θέμα των διαρροών των e-mails από το υπουργείο Εσωτερικών ήταν πολύ επικίνδυνη», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας για το πρόστιμο που επεβλήθη στην Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και το υπουργείο.


«Δεν παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Αναφορικά με την πρόκληση της Τουρκίας να εντάξει στη σχολική ύλη τη «Γαλάζια Πατρίδα», ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως «η Τουρκία δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη και φυσικά δεν έχουμε αυταπάτες ότι ο διάλογος θα λύσει τα πάντα. Συνεχίζουμε να επιμένουμε πως δεν πρόκειται να παρεκκλίνουμε ούτε στο ελάχιστο από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».