Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η απάντηση του Βασίλη Κοντοζαμάνη στον Παύλο Πολάκη με αφορμή τον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει για το Νοσοκομείο Βέροιας,  με τον υποψήφιο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. να τονίζει σε ανάρτησή του ότι "Ουδέποτε στη ζωή μου ονειρεύτηκα να γίνω 'Παύλος Πολάκης'".

Ο Παύλος Πολάκης λίγο νωρίτερα σε ανάρτησή του είχε επιτεθεί τόσο στον ίδιο όσο και στον Άδωνι Γεωργιάδη, που εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου, αλλά ο υπουργός Υγείας τού απάντησε στον δικό του τόνο.

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Κοντοζαμάνη:

«Ουδέποτε στη ζωή μου ονειρεύτηκα να γίνω «Παύλος Πολάκης».

Να ευτελίζω την πιο ιερή επιστήμη ή να κρατάω διπλά βιβλία και ταμεία ως Δήμαρχος Σφακίων.

Τόσα χρόνια, εργάζομαι, δραστηριοποιούμαι πολιτικά και έχω ένα προνόμιο που δεν θα έχει ποτέ ο ίδιος.

Να έχω φίλους σε όλους τους χώρους και ανθρώπους που, ακόμα κι αν διαφωνούμε πολιτικά, μπορούμε να συνεργαζόμαστε για το καλό του τόπου.

Ας σταματήσει επιτέλους να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια και να καταλάβει πως με άναρθρες κραυγές και αναίτιους τραμπουκισμούς τα προβλήματα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας δεν βρίσκουν λύση.

Η καταγεγραμμένη αλήθεια για το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας είναι πως στις ημέρες Πολάκη κινδύνεψε να χάσει κάθε εγκεκριμένη χρηματοδότηση λόγω καθολικής κωλυσιεργίας των έργων για την οποία ευθύνεται καθολικά.

Η προσπάθεια εξόδου του από την πολιτική απομόνωση που του έχει επιβάλλει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να είναι άλλοθι για προσπάθειες δολοφονίας χαρακτήρα και διασποράς ψευδών ειδήσεων»