Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα σχετικά με τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Ερωτηθείς αν θα είναι αποτυχία το ενδεχόμενο να περάσει η ΝΔ κάτω από τον πήχη του 33%, ο κ.Κεφαλογιάννης είπε: «Εμείς ως ΝΔ για να είμαστε αξιόπιστοι πάντα βάζουμε πιο χαμηλά τις προσδοκίες μας και στο τέλος έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής συνέχισε λέγοντας ότι: «Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζουμε αυτές τις εκλογές όχι γιατί πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός θα μας δώσει λευκή επιταγή, μας δίνει μια εντολή προσφοράς και έτσι πρέπει να τη δούμε με σεμνότητα και ταπεινότητα, με μια προσέγγιση θετική στην κοινωνία ότι γνωρίζουμε τα προβλήματά της, γνωρίζουμε πόσο δύσκολες είναι αυτές οι εποχές, όχι μόνο για εσωτερικούς λόγους αλλά και για διεθνείς λόγους, και ότι αυτή την εντολή θα την αξιοποιήσουμε προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας. Για αυτο θέλουμε ισχυρή εντολή να είμαστε ισχυροί και πρωταγωνιστές και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο».

Τέλος, ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι: «Το μήνυμα είναι ότι οι καλοί πολίτες είναι οι ενημερωμένοι πολίτες, οι καλύτεροι σύμμαχοι της δημοκρατίας και οι δημοκράτες πολίτες όλοι πρέπει να είμαστε μπροστά στους αγώνες τους δημοκρατικούς ανεξαρτήτως στις προτιμήσεών μας γιατί δεν θα αφήσουμε τα άκρα και τις ακρότητες να αποφασίσουν για εμάς αντί για εμάς».