Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, στο Χατζηκυριάκειο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/05, η εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, με αφορμή τη διεθνή Έκθεση Ποσειδώνια 2024.

Ο προαύλιος χώρος γέμισε από εκπροσώπους της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

*Διαβάστε εδώ: Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η Ελληνική Ναυτιλία συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους και να πρωτοπορεί

Αισθητή ήταν η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας, μελών της Κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, επικεφαλής των ξένων κρατών στην Ελλάδα, της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπροσώπων της Ναυτιλίας των Ελλήνων.

sakellaropoulou_se_ekdilwsi6239266-003
sakellaropoulou_se_ekdilwsi6239268-001
sakellaropoulou_se_ekdilwsi6239272-002
sakellaropoulou_se_ekdilwsi6239273-004


Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Καταστήσατε την ελληνόκτητη ναυτιλία ραχοκοκαλιά της ευρωπαϊκής

«Συνεχίζοντας την παράδοση της ελληνικής ναυτοσύνης και αναπτύσσοντας ευρηματικές επιχειρηματικές στρατηγικές, καταστήσατε την ελληνόκτητη ναυτιλία ραχοκοκαλιά της ευρωπαϊκής, τη φέρατε στην πρώτη θέση του παγκόσμιου θαλάσσιου εμπορίου και δημιουργήσατε έναν μοναδικό σε δυναμισμό στόλο από ποντοπόρα πλοία, που δραστηριοποιείται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Εμφυσήσατε στη ναυτιλία τόση ορμή, συμβάλλατε με τόσο σφρίγος στην επιτάχυνσή της, ώστε δικαίως η εθνική μας οικονομία προσβλέπει στον κλάδο σας ως σημαντικότατο μοχλό δύναμης, ανάπτυξης και προόδου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ns7rbbflbd)