Στο Ηράκλειο Κρήτης έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου 1/06, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

*Διαβάστε εδώ: Ευρωεκλογές 2024: Κυρίαρχοι ΝΔ και Μητσοτάκης σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις - Ο Ανδρουλάκης πέρασε τον Κασσελάκη σύμφωνα με την Prorata, διψήφιο το ΚΚΕ

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης, ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Ηρακλείου Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Καρκανάκης.

mitsotakis_periodeia_sto_irakelio
mitsotakis_sto_irakleio
mitsotakis_hrakleio


Αρχικά, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Λιμάνι του Ηρακλείου και τα γραφεία του ΟΛΗ όπου έλαχε θερμής υποδοχής. Οι άνθρωποι που τον υποδέχτηκαν, ήταν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Γιάννης Βαρδαβάς και Μηνάς Παπαδάκης και ο Λιμενάρχης Νικος Τσομπάνης.

eftase_irakleio_o_mitsotakis
mitsotakis_tin_kriti


Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινό και κατόπιν, θα κάνει μία σύντομη βόλτα στο κέντρο της πόλης και θα απευθύνει έναν σύντομο χαιρετισμό από το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο πεζόδρομο της Δικαιοσύνης.

mitsotakis_sto_irakleio_kritis4293682-002
mitsotakis_sto_irakleio_kritis4293679-001
mitsotakis_sto_irakleio_kritis4293688-004
mitsotakis_sto_irakleio_kritis4293690-003


Το Ρέθυμνο ο επόμενος σταθμός του πρωθυπουργού

Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο και θα συναντήσει τους φίλους του κόμματος στο Γεράνι.

Την Κυριακή 2/06, στις 11 το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη σε δημοσιογράφους στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, ενώ το απόγευμα της θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο Αρσενάλι.