Επίθεση στον Άκη Σκέρτσο εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας για την ακρίβεια και την κριτική που άσκησε για τη μη δημοσίευση του πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε πως ο «υπουργός Επικρατείας βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα» και πρόσθεσε ειρωνικά πως «μέσα στο κουτί που πωλείται στη Γερμανία οι κόκκοι είναι υποδεέστεροι, γιατί είναι γνωστό ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα αγοράζουμε μόνο κόκκους που έχουν τα πτυχία τους».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις τιμές του ελαιόλαδου στην Ελλάδα, προχωρώντας σε σύγκριση με τις τιμές που υπάρχουν στα γαλλικά ράφια των σούπερ μάρκετ. Τέλος, υπογράμμισε ότι «τόση πολλή κοροϊδία, σε τόσο πολλούς, και για τόσο πολύ χρονικό διάστημα, δεν έχει ξανασυμβεί στον τόπο μας». 

Δείτε την ανάρτηση Κασσελάκη

@skasselakis

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis



«Υπουργός Επικρατείας!

Βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα: Έχει υποδεέστερη σύνθεση! Η ίδια μάρκα. Η ίδια συσκευασία. Τα ίδια γραμμάρια. Όμως, μέσα στο κουτί που πωλείται στη Γερμανία οι κόκκοι είναι υποδεέστεροι! Γιατί είναι γνωστό ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα αγοράζουμε μόνο κόκκους που έχουν τα πτυχία τους, το πιάνο τους, τα γαλλικά τους.

Πάρτε και bonus! Ελληνικό κρητικό λάδι. Εμείς το εξάγουμε! Οι Έλληνες το πληρώνουμε 18,14 ευρώ το λίτρο. Οι Γάλλοι με τον διπλάσιο μισθό το πληρώνουν 13,5 ευρώ το λίτρο.

Τόση πολλή κοροϊδία, σε τόσο πολλούς, και για τόσο πολύ χρονικό διάστημα, δεν έχει ξανασυμβεί στον τόπο μας. Νομίζω ότι είναι ώρα να απαντήσουμε με δύο λέξεις: έχουμε αξιοπρέπεια».