Απάντηση στα όσα είπε σε σημερινή του συνέντευξη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την υποβολή του «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανάρτησή του στο Χ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον «πρωθυπουργό των ψεμάτων», καθώς ο κ. Μητσοτάκης είπε νωρίτερα ότι είναι υποχρέωση αυτονόητη για κάθε πολιτικό αρχηγό να υποβάλει το «πόθεν έσχες» του, υπογραμμίζοντας πως «αυτή η κουβέντα δεν θα επανερχόταν με τέτοια ένταση αν ο κ. Κασσελάκης δεν έλεγε ότι είναι ο μόνος έντιμος, υπονοώντας ότι όλοι οι άλλοι μπορεί να έχουν και τη φωλιά τους λερωμένη».

«Ενημερώνω τον πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του "πόθεν έσχες" μου είναι η 1η Ιουλίου. Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές», έγραψε ο κ. Κασσελάκης.

Και συνέχισε: «Ας περιμένει λίγες ώρες, έως την ομιλία της Θεσσαλονίκης. Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο», ενώ κλείνοντας την ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης έγραψε: «ΥΓ.: Τοξικότητα = Εισαγόμενος πρόεδρος, προδοσία, βδέλλες, εθνική εξαίρεση, ανθρωπάκια, κάφροι. Λεξιλόγιο συνυφασμένο με τον ίδιο και τους υπουργούς του».


Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Αναλυτικά ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει στην ανάρτησή του:

«Ενημερώνω τον πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του "πόθεν έσχες" μου είναι η 1η Ιουλίου.
Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές.

Ας περιμένει λίγες ώρες, έως την ομιλία της Θεσσαλονίκης.
Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο.

ΥΓ.: Τοξικότητα = Εισαγόμενος πρόεδρος, προδοσία, βδέλλες, εθνική εξαίρεση, ανθρωπάκια, κάφροι. Λεξιλόγιο συνυφασμένο με τον ίδιο και τους υπουργούς του».