«Ο κ. Κασσελάκης εξαρχής είπε ότι θα δώσει το "πόθεν έσχες" του πριν από τις ευρωεκλογές, αυτό και θα κάνει», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Πρωινές Ιστορίες» με τον δημοσιογράφο Γιάννη Αργυρό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Πέτρος Παππάς.

Και συνέχισε: «Η ΝΔ μη έχοντας πλέον να στρέψει πουθενά τη δημόσια συζήτηση πριν από τις ευρωεκλογές ασχολείται με το "πόθεν έσχες" του Στ. Κασσελάκη, ενός πεντακάθαρου πολιτικού, ο οποίος δεν έχει τίποτα να κρύψει. Και πώς θα μπορούσε να κρύψει κάτι τι στιγμή που φορολογούνταν στην Αμερική και εκεί δεν μπορείς να κρυφτείς από το IRIS». 

Διαβάστε ακόμα: Πέτρος Παππάς: Ιδεολογική επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη για το Lonarid και το Lonalgal

Ο Πέτρος Παππάς στον  Γιάννη Αργυρό "Πρωινές Ιστορίες"                                 03-06-24

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Πέτρου Παππά στα Παραπολιτικά 90,1

Με αφορμή τη σημερινή κινητοποίηση στα παιδιατρικά νοσοκομεία:

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Είναι μια ανοιχτή πληγή στην ελληνική κοινωνία η κατάρρευση του ΕΣΥ. Αυτό το οποίο προσπαθεί να κάνει το υπουργείο και ο υπουργός είναι να βουλώνει τη μία τρύπα ανοίγοντας μία άλλη. Δεν υπάρχει προσωπικό στο ΕΣΥ, φεύγουν οι γιατροί γιατί οι αμοιβές τους είναι μικρές και αναγκάζονται σε υπερεργασία. Οι συγκεκριμένοι γιατροί στο παιδιατρικό νοσοκομείο θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 11 προκειμένου να λειτουργούν με ασφάλεια τόσο τα τακτικά όσο και τα επείγοντα χειρουργεία.

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Βρισκόμαστε στη χειρότερη κατάσταση, προφανώς είναι μια κατάσταση η οποία εξελίσσεται δυναμικά, αλλά είναι η στιγμή που οι αμοιβές στον ιδιωτικό τομέα και στο εξωτερικό είναι τόσο πολύ μεγαλύτερες που στο τέλος στο ΕΣΥ δεν θα μείνει κανένας γιατρός. Αν δεν αποφασίσουμε ότι πρέπει να αυξήσουμε σημαντικά τις αμοιβές, θα οδηγήσουμε στο κλείσιμο το ΕΣΥ και αυτό θα μας κοστίσει πολλαπλάσια οικονομικά από το να αποφασίζαμε ως κράτος να αυξήσουμε τις αμοιβές του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Για το "πόθεν έσχες" του κ. Κασσελάκη:

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Ο κ. Κασσελάκης εξαρχής είπε ότι θα δώσει το «πόθεν έσχες» του πριν από τις ευρωεκλογές, αυτό και θα κάνει. Η Ν.Δ. μη έχοντας πλέον να στρέψει πουθενά τη δημόσια συζήτηση πριν από τις ευρωεκλογές ασχολείται με το «πόθεν έσχες» του Στ. Κασσελάκη, ενός πεντακάθαρου πολιτικού, ο οποίος δεν έχει τίποτα να κρύψει. Και πώς θα μπορούσε να κρύψει κάτι τι στιγμή που φορολογούνταν στην Αμερική και εκεί δεν μπορείς να κρυφτείς από το IRIS.