Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη για το Πόθεν Έσχες του εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως σύμφωνα με αυτά που έδειξε ο κ. Κασσελάκης «δεν είναι τελικά ο ζάμπλουτος που δεν έχει ανάγκη να δουλέψει».

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε το πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως τραγωδία και παραμύθια της Χαλιμάς. Σε πάνελ που βρισκόταν ήρθε σε αντιπαράθεση με την κυρία Τζάκρη αναφέροντας τα εξής: «Είπε η κυρία Τζάκρη ότι ο Κασσελάκης δεν χρωστάει σε κανέναν. Έχει δάνειο 1,8 εκατομμύρια. Ο άνθρωπος παρουσιάζει ότι έχει συνολικά επενδυτικά προϊόντα 3 εκατ., καταθέσεις 22.000 και πήρε σπίτι το 2024 μετά τη δήλωσης δηλαδή, 1,8 εκατ. και χρωστάει 1,8 εκατ».

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν δεν τον καταλάβατε ο κ. Κασσελάκης είναι περίπου μισό εκατομμύριο μέσα

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας πως «αν δεν το καταλάβατε ο κ. Κασσελάκης είναι και μέσα περίπου μισό εκατομμύριο. Ερώτηση. Ένας άνθρωπος που δεν εργάζεται πια, έχει δάνειο 1,8 εκατ. κατά δική του δήλωση, έχει επενδυτικά προϊόντα 3 εκατ. και έχει ξοδέψει για να πάρει σπίτι 1,8 εκατ. Πώς γίνεται; Αν πούλησε τα επενδυτικά προϊόντα να πάρει σπίτι, είναι φτωχός. Άρα η εικόνα του ζάμπλουτου που παρουσιάζει και δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Έχει πάρει το σπίτι του στις Σπέτσες όταν ήταν δύο ετών από γονική παροχή, αλλά ο πατέρας του φαίνεται να χρωστάει στην εφορία 11 εκατ. Άρα όλο το πόθεν έσχες του Κασσελάκη είναι μια τραγωδία».