«Είναι σαφές ότι ο κ. Κασσελάκης, όπως κάθε πολιτικός αρχηγός, έχει την υποχρέωση να καταθέσει το πόθεν έσχες του. Ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να έχει καταθέσει τα περιουσιακά του στοιχεία του όσο πιο έγκαιρα γίνεται». Αυτό δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κος Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Πρωινές Ιστορίες» με τον δημοσιογράφο Γιάννη Αργυρό, με αφορμή παρουσίαση του πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη: Οι μετοχές σε εταιρείες, τα ακίνητα, τα ακριβά αυτοκίνητα και τα υπέρογκα χρέη

Στη συνέχεια, ο κ. Χρηστίδης ανέφερε πως: «Το ΠΑΣΟΚ θα είναι στη δεύτερη θέση γιατί έχει μεγάλη ιστορία, τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό, έχει ψυχή και έχει άποψη για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει η χώρα να αλλάξει».

Ο Παύλος Χρηστίδης στον  Γιάννη Αργυρό "Πρωινές Ιστορίες"                     04-06-24

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Παύλου Χρηστίδη στα Παραπολιτικά 90,1:

Με αφορμή την παρουσίαση του πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη:

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Είναι σαφές ότι ο κ. Κασσελάκης όπως κάθε πολιτικός αρχηγός έχει την υποχρέωση να καταθέσει το πόθεν έσχες του. Ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να έχει καταθέσει τα περιουσιακά του στοιχεία του όσο πιο έγκαιρα γίνεται.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Δεν μπορεί τις επόμενες μέρες μέχρι τις εκλογές να συζητάμε μόνο το θέμα ενός πόθεν έσχες το οποίο εξυπηρετεί μια κουβέντα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και την ίδια ώρα να μην συζητάμε τα μεγάλα θέματα που αφορούν την Ευρώπη. Το έχουμε ξαναδεί το έργο και άλλες φορές ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ το πώς εξυπηρετείται ένα δίπολο από αυτή τη συζήτηση η οποία δεν εξυπηρετεί τους πολίτες.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διαμορφώσει συνθήκες πραγματικής ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς και αυτό γιατί έχει ένα πολύ έντονο συναισθηματικό πρόσημο, έχει ένα πολύ σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό, έχει ιδέες για το σήμερα και επίσης έχει καταδείξει όλα  αυτά τα χρόνια ότι αντιλαμβάνεται την ευθύνη, την σοβαρότητα και την ασφάλεια την οποία έχει ανάγκη ο πολίτης για να προχωρήσει μπροστά.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Απέναντι στην ΝΔ πρέπει να υπάρξει ένας κυβερνητικός πόλος ο οποίος θα διαμορφωθεί μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές και σε αυτές θέλει το ΠΑΣΟΚ να παίξει κομβικό ρόλο.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι στη δεύτερη θέση γιατί έχει μεγάλη ιστορία, τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό, έχει ψυχή και έχει άποψη για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει η χώρα να αλλάξει.