Στα εγκαίνια του Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας, το οποίο έχει την έδρα του στο κτιριακό συγκρότημα της Περιφέρειας επί της οδού Θεοφράστου, παρέστη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που βρίσκεται στη Λάρισα.

Στην τελετή χοροστάτησε ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμος.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον Δημήτρη Κουρέτα για τις λεπτομέρειες λειτουργίας του Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας, ενώ είχαν συνάντηση στο γραφείο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, όπως αναφέρει το larissanet.gr.


Δείτε εικόνες:

mitsotakis_larisa_4_6_2024_1_
mitsotakis_larisa_4_6_2024_2_
mitsotakis_larisa_4_6_2024_3_
mitsotakis_larisa_4_6_2024_4_
mitsotakis_larisa_4_6_2024_5_
mitostkais_larisa_4_6_2024_6_


Στη Λάρισα ο Μητσοτάκης - Πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό

Νωρίτερα, στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Λάρισα, αφίχθη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκη. Στο σημείο βρέθηκε πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο, το οποίο αποτελείτο από τους κ. Χατζηδάκη, Σκέρτσο, Κικίλια, Σκρέκα, Παπαστεργίου, Σταϊκούρα, Αυγενάκη, Σταμενίτη, Τριαντόπουλο, Σκυλακάκη, Ζαχαράκη, Μάκρη, Παπαθανάση.

Δείτε εικόνες:

mitsotakis_larisa_7_
mitsotakis_larisa_8_
mitsotakis_larisa_9_


Ο κ. Μητσοτάκης πέρα από το «παρών» που δίνει στα εγκαίνια του Επιχειρησιακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας, το οποίο έχει την έδρα του στο κτιριακό συγκρότημα της Περιφέρειας επί της οδού Θεοφράστου, θα προεδρεύσει σε σύσκεψη με αντικείμενο τα μέτρα αποκατάστασης από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι κακοκαιρίες «Daniel» και «Elias».