Στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης έχει έρθει το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρεί να μεταφέρει την κουβέντα αλλού, θέτοντας επί τάπητος τους όρους ρύθμισης του χρέους της ΝΔ, ενώ από την κριτική του δεν απουσιάζουν και ευθείες αναφορές στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο προσάπτει το ότι δεν έχει παρουσιάσει το πόθεν έσχες για το 2022 και το 2023 πριν τις ευρωεκλογές, σε συνέχεια της χθεσινής του ομιλίας στη Θεσσαλονίκη, όπου και παρουσίασε σε ένα έγγραφο τα στοιχεία της περιουσιακής του κατάστασης.

Στη νέα του ανάρτηση, αναφέρεται στα ποσά που - όπως αναφέρει - ξόδεψε η ΝΔ μέσα σε ένα μήνα για διαφήμιση στη Google, θέτοντας το ειρωνικό ερώτημα «με πόσα μισόκιλα φέτα» ισούνται τα χρήματα αυτά, αναφερόμενος και στην πρόσφατη κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Κουμουνδούρου και κυβέρνησης για την ακρίβεια.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Κύριε Πρωθυπουργέ, μέχρι να υπολογίσετε και να παρουσιάσετε το πόθεν έσχες σας για το 2022 και το 2023 όπως οφείλετε στον ελληνικό λαό, προτείνω μια πιο απλή μαθηματική πράξη, που είναι στον τομέα σας.
Με πόσα μισόκιλα φέτα ισούνται τα 192.000 ευρώ που ξόδεψε μέσα σε ένα μήνα για διαφήμιση στη google το πιο υπερχρεωμένο κόμμα της Ευρώπης, το κόμμα σας;
(Ελάτε, μια απλή διαίρεση είναι.)»

Η προηγούμενη ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη - «Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου» 

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εξαπολύσει και πάλι σφοδρά πυρά σε βάρος της ΝΔ, μέσω ανάρτησης στο «Χ», στο οποίο ανέφερε:


«Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου και τώρα θα το ζήσετε μέχρι τέλους: Οι όροι της ρύθμισης του χρέους της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΝ είναι δημόσιο έγγραφο. Δώστε τους τώρα στη δημοσιότητα. Να μάθει ο ελληνικός λαός πώς πολιτεύεται το πιο υπερχρεωμένο κόμμα στην Ευρώπη, το οποίο οφείλει μισό δις. ευρώ και διεξάγει την πιο ακριβή διαδικτυακή καμπάνια στην Ευρώπη. Πώς; Με ποιου τα χρήματα; Απάτη τέλος σε όλα τα επίπεδα. Όλα στο φως».