«Δεν είναι όμως αυτό θέμα για να κλείνει την προεκλογική περίοδο και αδικία εμπεριέχει και πλήρη παρακμιακή διάσταση δίνει σε αυτές τις εκλογές. Είναι μια πραγματική κωμωδία όλο αυτό, μια φαρσοκωμωδία αλλά τέτοιο αξίζει σε αυτή την απαράδεκτη προεκλογική περίοδο» είπε ο επικεφαλής του κόμματος «Δημοκράτες», Ανδρέας Λοβέρδοςστα Παραπολιτικά 90.1 αναφορικά με το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.


Ο Ανδρέας Λοβέρδος  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 04-06-24


Τι είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στα Παραπολιτικά 90,1

Ο επικεφαλής του κόμματος «Δημοκράτες», κος Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Θα είμαστε το μεγαλύτερο από τα μικρά κόμματα, εμείς δεν έχουμε ξανακατέβει σε εκλογές για να μπορούν οι εκτιμήσεις να είναι άρτιες. Οι εταιρείες δεν είναι δυνατόν να ιχνηλατήσουν μια καινούργια παράταξη.

Μου εκδηλώνουν συμπαράσταση αξιωματούχοι δηλαδή πολιτικοί που ανήκουν στην ΝΔ οι οποίοι όμως λένε ότι δεν θα εκδηλωθούν, θα το κάνουν στην κάλπη.

Ερωτηθείς αν ποντάρει στους ψηφοφόρους της ΝΔ

Ναι ποντάρω σε αυτούς περισσότερο γιατί αυτοί είναι και οι περισσότεροι, είναι το μεγάλο κόμμα της Ελλάδας και από την άλλη νιώθουν μαζί μου μια πολιτική συγγένεια γιατί στις πιο δύσκολες ώρες της Ελλάδας κυβερνήσαμε μαζί και στη συνέχεια χτυπηθήκαμε και μαζί.

Όταν λέτε ότι χτυπηθήκατε μαζί εννοείτε τον κ. Σαμαρά και την Novartis;

Εννοώ αυτό και το ότι είμαστε προδότες, ότι πουλήσαμε τη χώρα αλλά και την Novartis. Δεν εκδηλώνονται γιατί δεν έχουν διάθεση να φύγουν οριστικά από το κόμμα τους προς ώρας τουλάχιστον, δεύτερον γιατί έχουν αξιώματα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα πρόσωπα και επίσης γιατί θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στον κ.Μητσοτάκη που δεν ξέρουν αν θέλουν να το στείλουν και στις βουλευτικές εκλογές.

Περνάω από κιόσκια που είναι του ΠΑΣΟΚ και δεν μπορώ να σας περιγράψω τι μου λένε. Τι μου λένε για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σήμερα δεν μπορώ να σας περιγράψω...

Αναφορικά με το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη

Κατά κάποιο τρόπο είναι μια μορφή επιδοκιμασίας των προβλέψεών μου όταν αυτή η υποτονική και άγονη προεκλογική περίοδος καταλήγει με το πόθεν έσχες Κασσελάκη. Σημαίνει πλήρης πολιτική ανυπαρξία. Πλήρης ανυπαρξία των μεγάλων θεμάτων που θα μας απασχολήσουν από την άλλη μέρα στην Ευρώπη και πλήρης ανυπαρξία σοβαρής εσωτερικής ατζέντας. Είναι κατάντια αλλά προβλεπομένη.

Ένας άνθρωπος που μπήκε στην πολιτική πριν από λίγους μήνες και δεν το είχε προγραμματίσει αυτό δεν είναι εύλογο να του ζητάς να προσαρμοστεί με τις προβλέψεις της ελληνικής νομοθεσίας -και αν τις ήξερε ακόμη ενδεχομένως να είχε πρόβλημα μιας πραγματικής αλλαγής των δεδομένων του. Πρέπει να έχουμε μια κατανόηση απέναντι σε αυτά επειδή είναι ένας νέος πολιτικός βέβαια ο νόμος ορίζει άλλα, αλλά εν πάση περιπτώσει ας γίνει κατανοητή και η δυσκολία προσαρμογής ενός προσώπου που δεν είχε αυτούς τους σχεδιασμούς και τους απέκτησε και πάντως αν υπάρχει και κάποια παράβαση ο νόμος θα εφαρμοστεί.

Δεν είναι όμως αυτό θέμα για να κλείνει την προεκλογική περίοδο και αδικία εμπεριέχει και πλήρη παρακμιακή διάσταση δίνει σε αυτές τις εκλογές. Θα κλείσουμε με Κασσελάκη δηλαδή ε! Ας κλείσουμε με Κασσελάκη επί της ουσίας των πολλαπλών του αντιφάσεων, της αδυναμίας του για να πει για τα πιο απλά πράγματα έναν σοβαρό λόγο. Ας κλείναμε με μια κριτική αν ήταν αυτό το πρόσωπο των εκλογών, που δεν είναι. Για ένα κόμμα που μάχεται στο 15-16 βγαίνεις και του λες αν έκανε καλά το πόθεν έσχες του και αυτός το δείχνει αντί να το καταθέσει.

Μας είπε ο κ. Παπαστεργίου ότι δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα ακόμη

Άρα είναι μια πραγματική κωμωδία όλο αυτό, μια φαρσοκωμωδία αλλά τέτοιο αξίζει σε αυτή την απαράδεκτη προεκλογική περίοδο. Τέτοιο φινάλε αξίζει σε αυτή την περίοδο δηλαδή της παρακμής να συζητάμε για το πόθεν έσχες του Κασσελάκη και με αυτούς του απαράδεκτους τρόπους.