Οξεία κριτική άσκησε στην κυβέρνηση, με φόντο τις επερχόμενες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ.

*Διαβάστε εδώ: Νίκος Ανδρουλάκης: "Τον πάτησε τρένο και σκοτώθηκε" - Το τραγικό συμβάν στα φοιτητικά χρόνια που τον σημάδεψε


Νίκος Ανδρουλάκης: Η ανικανότητα της κυβέρνησης συνεχίζεται

«Η ανικανότητα της κυβέρνησης συνεχίζεται, καθώς τον Ιούνιο έρχονται αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος έως και 70%. Μια αύξηση που οφείλεται, ανάμεσα στα άλλα, στο ότι η κυβέρνηση έχει μεταφέρει το σύνολο του κόστους των μη ανταγωνιστικών υπηρεσιών στους τελικούς καταναλωτές», τονίζει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ακόμα, επισημαίνει πως ωφελούνται οι μεγάλοι προμηθευτές, ενώ κάνει λόγο για «τραγική καθυστέρηση» της κυβέρνησης «να προωθήσει σύγχρονα συστήματα αποθήκευσης, όπως κάνουν άλλες χώρες».

«Ο λανθασμένος ενεργειακός σχεδιασμός της κυβέρνησης θα έχει επώδυνες επιπτώσεις, οδηγώντας και σε νέες αυξήσεις τους επόμενους μήνες. Δεν μπορούν πια να κρύβονται πίσω από ανύπαρκτες δικαιολογίες. Να λογοδοτήσουν για την ανικανότητά τους και στον τομέα της ενέργειας», υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο κ. Ανδρουλάκης.