«Ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε εδώ και αρκετό καιρό να έχει δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του, γιατί αυτό που παρουσίασε δεν είναι πόθεν έσχες, είναι ένα excel» είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Δημήτρης Τσιόδρας, στα Παραπολιτικά 90.1 και τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή αναφορικά με τη δημοσίευση του πόθεν έσχες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τόνισε: «Με αυτό το οποίο παρουσίασε προκύπτουν περισσότερα ερωτηματικά από αυτά τα οποία υποτίθεται ότι θα ήθελε να απαντήσει. Παραδέχεται ουσιαστικά ότι έχει παρανομήσει».


Ο Δημήτρης Τσιόδρας  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 05-06-24


Τι είπε ο Δημήτρης Τσιόδρας στα Παραπολιτικά 90,1

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κος Δημήτρης Τσιόδρας, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Αναφορικά με τη δημοσίευση του πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη

Ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε εδώ και αρκετό καιρό να έχει δώσει στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες γιατί αυτό που παρουσίασε δεν είναι πόθεν έσχες είναι ένα excel. Θα μπορούσε να το έχει κάνει εδώ και καιρό και να έχουμε τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές μια συζήτηση ουσίας σχετικά με την Ευρώπη και την εσωτερική πολιτική επικαιρότητα.

Με αυτό το οποίο παρουσίασε προκύπτουν περισσότερα ερωτηματικά από αυτά τα οποία υποτίθεται ότι θα ήθελε να απαντήσει. Παραδέχεται ουσιαστικά ότι έχει παρανομήσει.

Ερωτηθείς πόσο τον ανησυχεί η αποχή

Υπάρχει ανησυχία σχετικά με το ποια θα είναι η αποχή. Αν δεν πάει κάποιος να ψηφίσει θα πρέπει να ξέρει ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην του δηλαδή αποφασίζει κάποιος άλλος για εκείνον. Είναι ένα στοίχημα να μπορέσουν οι πολίτες να πάνε πρώτα να ψηφίσουν και μετά να πάνε στην παραλία. Πρέπει και τις τελευταίες μέρες να δοθεί έμφαση ώστε να πείσουμε τους συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως του τι θέλουν να ψηφίσουν, να πάνε στην κάλπη και να εκφραστούν εκεί.

Αναφορικά με την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

Πρέπει οι δυνάμεις οι οποίες κινούνται σε ευρωπαϊκή κατεύθυνση και θέλουν να προχωρήσει η ευρωπαϊκή ενοποίηση να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα των πολιτών στο βαθμό που δεν το κάνουν αφήνουν έδαφος στον λαϊκισμό απ’ όπου και αν προέρχεται να εισχωρεί και να κερδίσει ένα κομμάτι των πολιτών. Πρέπει να δούμε ως Ευρώπη τα επόμενα χρόνια το πώς θα μπορέσουμε να απαντήσουμε στις προκλήσεις που έρχονται γιατί αν δεν το κάνουμε θα βγαίνουν διάφοροι και θα λένε τα δικά τους και ένα κομμάτι των πολιτών θα πείθεται ότι υπάρχουν κάποιες πολύ εύκολες συνταγές για αυτά τα ζητήματα.