«Δεν έχουμε καμία σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα», δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

*Διαβάστε εδώ: Δημοσκόπηση GPO για τα "Παραπολιτικά": Ανοίγει η ''ψαλίδα'' μεταξύ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, πάνω από 17 μονάδες η διαφορά λίγο πριν τις ευρωεκλογές

Αναφορικά με τη θέση της να πάνε τους λαθρομετανάστες σε χώρες εκτός Ευρώπης, είπε: «Να κάνουμε όπως κάνουνε όλοι, όπως κάνει η Ιταλία, όπως κάνει η Δανία, δηλαδή χώρες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει να κάνουν διακρατικές συμφωνίες, έτσι ώστε αυτοί που έχουν μπει παράνομα στις χώρες αυτές να μεταφέρονται σε χώρες εκτός Ευρώπης. Αυτό είναι και το σωστό, γιατί σε λίγο όλη η Ευρώπη θα γκετοποιηθεί, έτσι όπως πάμε, και δεν αντέχουμε και οικονομικά. Όλες οι χώρες βλέπουμε ότι αρχίζουν μια τέτοια διαδικασία, η Ελλάδα ήρθε η ώρα να το κάνει γιατί είναι μονόδρομος».

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά τους λαθρομετανάστες και είναι θέμα υψίστης ασφάλειας για τη χώρα, γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει μια αύξηση της εγκληματικότητας, γιατί όλοι αυτοί υπηρετούν το Κοράνι, υπηρετούν τη Σαρία. Είδατε τι έγινε στην Ομόνοια όπου Παλαιστίνιος, κόντεψε να δολοφονήσει μια νεαρή, είδατε τι έγινε στο κέντρο της Ερμού δύο φορές και με τον Αφγανό που γρονθοκόπησε αλλά και με τον Ιρακινό που μαχαίρωσε νεαρή γυναίκα. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Δείτε το ποσοστό στις φυλακές που υπάρχει και αυτό τα λέει όλα», επισήμανε.


Αφροδίτη Λατινοπούλου: Απευθυνόμαστε σε όλους τους λογικούς Έλληνες

Ερωτηθείς σχετικά με τις πολιτικές σχέσεις της Φωνής Λογικής με τα υπόλοιπα δεξιά κόμματα, απάντησε: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα. Εμείς ζητάμε ψήφους από παντού, από παντού παίρνουμε ψήφους, γιατί απευθυνόμαστε σε όλους τους λογικούς Έλληνες. Τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν κουραστεί να τους βιάζουν τη λογική καθημερινά και να ζούμε σε μια παράνοια, τους Έλληνες οι οποίοι αγαπούν την πατρίδα, θέλουν να ζήσουν σε μια χώρα στην οποία θα μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, σε μια σύγχρονη χώρα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν έχει από εδώ ή από εκεί. Οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα για να τους κατευθύνουμε κάπου, διαφωνώ κάθετα με οποιονδήποτε προσπαθεί να κάνει κάτι τέτοιο. Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους και επειδή άκουσα κάποιες δηλώσεις του κ. Λοβέρδου που περίπου είπε ότι έχει βοήθεια από στελέχη του κ. Σαμαρά τι να πει και η Φωνή Λογικής που το Νο2 του κ. Σαμαρά, ο κ. Κόλλιας, είναι φανερά μαζί μας το έχει δηλώσει μας στηρίζει κι αυτός και πάρα πολλά άλλα στελέχη».

Σε ό,τι αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ανέφερε: «Υπήρχε το Σύμφωνο Συμβίωσης, το οποίο κατοχύρωνε όλα τα δικαιώματά τους και μάλιστα από το Σύμφωνο Συμβίωσης απορρέουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα που απορρέουν από τον πολιτικό γάμο. Τους ανθρώπους αυτούς τους σεβόμαστε και δεν έχει καμία σημασία αν είναι ομοφυλόφιλοι, γιατί τους ανθρώπους τους σεβόμαστε ανεξαρτήτως τι είναι, όμως αυτό το οποίο θέτουμε είναι τα δικαιώματα των παιδιών. Τα παιδιά θα πρέπει να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον, στο οποίο υπάρχουν και τα δύο πρότυπα και το πρότυπο της μητέρας και το πρότυπο του πατέρα».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή            05-06-24