Στο «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά, η οποία μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει τοποθετήθει για το «πόθεν έσχες» του και τόνισε πως «ζούμε έναν παραλογισμό αυτές τις μέρες, αντί να συζητάμε στη δημόσια σφαίρα για το διακύβευμα αυτών των κρίσιμων ευρωεκλογών, η κυβέρνηση επιλέγει συστηματικά να έχει πρώτο θέμα στην επικαιρότητα τον Στέφανο Κασσελάκη γενικά, γιατί επιχειρεί να τον στοχοποιήσει».

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε τα πυρά της στη Νέα Δημοκρατίας αναφέροντας πως το κυβερνών κόμμα έχει φοβηθεί παρά πολύ με την απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, ο οποίος είναι ο βασικός αντίπαλος. Μάλιστα, η Έλενα Κουντουρά στο πλαίσιο των περιοδειών ενόψει των ευρωεκλογών παρατήρησε πως έχει μεγάλη δυναμική ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «οι Έλληνες πολίτες έχουν χτυπηθεί από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια και έχουν αγανακτήσει και αυτό φυσικά βολεύει την κυβέρνηση, γιατί είχε στριμωχτεί πάρα πολύ με τα θέματα της ακρίβειας, γιατί είναι και ανίκανη αλλά και απρόθυμη να στηρίξει τους Έλληνες πολίτες, έτσι ώστε τρεις μέρες πριν από τις εκλογές να πετάει αλλού την μπάλα».

Παράλληλα, σημείωσε πως «ο κ. Κασσελάκης έχει κινηθεί με απόλυτη διαφάνεια» και κατέληξε λέγοντας ότι «δεν ήταν πολιτικός, ήταν ένας ιδιώτης και επειδή έχω δουλέψει στην Αμερική, ούτε 1 δολάριο δεν μπορείς να αποφύγεις. Δεν φεύγει κανένας από τη νομιμότητα».

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ

Η Έλενα Κουντουρά  στην Νίκη Λυμπεράκη "Στον αέρα"  05-06-24