Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Αθήνας, στο εμβληματικό κτήριο του Ωδείου Αθηνών.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν η Σάκη Κυπραίου, επί χρόνια στενή συνεργάτιδα του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η μητέρα της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η βουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού, και πολλά στελέχη και πολιτευτές της «γαλάζιας» παράταξης.

omilia_kentriki_omran__6_
omilia_kentriki_omran__7_


Τον Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη προλόγισε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας για εκείνον από το βήμα της εκδήλωσης με τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, η γυναίκα του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή, βρέθηκε στην κεντρική ομιλία του Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη, καθώς τους συνδέει μακροχρόνια φιλία

Στην εκδήλωση μίλησε και ο πρόεδρος του Brain Regain, Κωνσταντίνος Κεσεντές, ενώ την κεντρική ομιλία συντόνισε η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Απογευματινή» και της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Αλεξάνδρα Καϋμένου.

omilia_kentriki_omran__3_
omilia_kentriki_omran__5_

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην κεντρική ομιλία του και εξέφρασε την χαρά του για τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, που έκανε την τιμή να τον προλογίσει στην εκδήλωση.

omilia_kentriki_omran__8_

Η ανάρτηση του Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη