Για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκη, Δημήτρης Νατσιός, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Με αφορμή την δημοσκόπηση της ALCO, είπε: «Θα ανέβουμε κι άλλο, μέχρι την Κυριακή θα πάμε πολύ καλύτερα. Είχα πει ότι θα αποτελέσουμε την έκπληξη. Όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και αγανάκτηση στους ψηφοφόρους της Ν.Δ., οι οποίοι δεν μπορούν να ξεχάσουν την προσβολή που τους έγινε ότι ψηφιζόταν το νομοσχέδιο για τον ψευτογάμο των ομοφύλων».

Ερωτηθείς σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθεί η Νίκη, απάντησε: «Μία από τις αποστολές και τους στόχους της Νίκης είναι να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας. Η Ευρώπη έχει τεράστιο πρόβλημα και ταυτότητας και ανασφάλειας και με την παράνομη μετανάστευση αρχίζει και αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της και ενεργειακού και πρωτογενούς τομέα. Εγώ βλέπω ότι η Ευρώπη αν συνεχίσει έτσι, και με το δημογραφικό πρόβλημα, σιγά σιγά θα μεταμορφωθεί σε αραβικό εμιράτο».

«Σκεφτόμαστε με τους δύο ευρωβουλευτές που πρώτα ο Θεός θα εκλέξουμε, να κάνουμε μια έρευνα να δημιουργήσουμε μια νέα ευρωομάδα η οποία εκτός των άλλων θα έχει την ορθοδοξία μέσα της», πρόσθεσε.


Για το "Χριστιανόμετρο"

Κληθείς να σχολιάσει το «Χριστιανόμετρο», ανέφερε: «Αυτά είναι γελοιότητες! Ακούω για λεφτόδεντρα, για χριστιανόμετρα, απορώ ποιοι του λένε και τα λέει συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης εξευτελιζόμενος. "Χριστιανόμετρο" για εμάς είναι το Ευαγγέλιο».

Ερωτηθείς αν σκέφτεται να ενταχθεί σε μια ενδεχόμενη ευρωομάδα της κ. Μελόνι, απάντησε: «Η κ. Μελόνι είναι μια πολύ σοβαρή πολιτικός, αν και αυτή πριν εκλεγεί την είχαν επιφορτίσει με τα γνωστά επίθετα, αλλά εξελέγη πρωθυπουργός της Ιταλίας δημοκρατικότατα και σιγά σιγά αποδεικνύεται ότι είναι μια σοφή και σπουδαία ηγέτης για τον ιταλικό λαό. Όταν με το καλό και εμείς εκλέξουμε τους ευρωβουλευτές μας, θα το σκεφτούμε σοβαρά».

Όσον αφορά στον κ. Κασσελάκη, είπε: «Ουρανοκατέβατος! Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι πρεσβεύει. Μια λέξη που επανέρχεται στη μνήμη μου όταν τον βλέπω είναι "χαβιαροαριστερά". Αυτό βλέπω πάνω του».

Ο Δημήτρης Νατσιός στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή  06-06-24