Τα κυβερνητικά στελέχη θα καταθέσουν τις δηλώσεις πόθεν έσχες τους στις 30 Ιουνίου, διευκρινίζουν κυβερνητικές πηγές, καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, να πράξει το ίδιο.

Κυβερνητικές πηγές απαντούσαν συγκεκριμένα:

Πρώτον: Τα μέλη της κυβέρνησης θα καταθέσουν τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες τους έως τις 30 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε ότι και ο κ. Κασσελάκης θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή με τη δική του αρχική.

Δεύτερον: Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαχειριστεί τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον πρόεδρό του, να συγχέει, μετά το μονοσέλιδο excel, σε μια ομιλία-φιάσκο, τις αρχικές με τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης μιλώντας στο Live News του Mega, σχετικά με το πόθεν έσχες, τόνισε ότι «υπήρχε μία εταιρεία που ανήκε στην Osios LLC, είχε το σπίτι στο όνομά της για λίγους μήνες και επέστρεψε στο όνομά μου. Η εταιρεία αυτή αγόρασε το σπίτι μου στις ΗΠΑ, το οποίο μισθώνεται και εξυπηρετεί την υποθήκη της. Τι άλλαξε στη ζωή του Έλληνα τώρα; Απολύτως τίποτα».

Παράλληλα, τόνισε πως οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και άλλων πολιτικών, για τα έτη 2022 και 2023. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το σύστημα τον στοχοποιεί, τονίζοντας πως όλο αυτό γίνεται για να αποπροσανατολιστούν οι πολίτες από το έγκλημα των Τεμπών και την ακρίβεια.

«Είμαι διάφανος. Ξέρετε που ζω, αν θέλετε να δείτε τα αποτελέσματά μου στη ναυτιλία μπορείτε να τα δείτε. Τιμή μου που με στοχοποιούν και θέλουν να με ελέγξουν τόσο πολύ. Θα συνεχίσω να παλεύω με τη δύναμη του κόσμου», είπε. «Όταν ανοίξουν την πλατφόρμα, όλοι μαζί (σ.σ.: να υποβάλουν το Πόθεν Έσχες), τη διαφάνεια που θέλει ο ελληνικός λαός. Ο ελληνικός λαός απαιτεί πολιτική συζήτηση και όχι πολιτικό παιχνίδι», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.