H αντιπολίτευση συνεχίζει να επικεντρώνεται σε επιφανειακά ζητήματα, όπως έκανε όλα τα χρόνια, αντί να επικεντρώνεται στην ουσία των ευρωπαϊκών εκλογών. Η ουσία είναι ότι στην Ευρώπη ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας”, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με την Νίκη Λυμπεράκη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Πύρρος Δήμας.

Τόνισε ότι οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον της Ελλάδας και των παιδιών μας, καθώς το 90% των αποφάσεων που μας αφορούν λαμβάνονται στην Ευρώπη.

Ο Πύρρος Δήμας εξέφρασε την επιθυμία του να εργαστεί σκληρά ως ευρωβουλευτής και να συνεισφέρει θετικά. Δήλωσε ότι είναι σημαντικό να στείλουμε άξιους ανθρώπους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν και να επιφέρουν αλλαγές μέσω της Ευρώπης. Πρόσθεσε ότι ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και από το τι θα επιτύχει στον ρόλο του.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Αναφορικά με την προεκλογική περίοδο και την τοξική αντιπαράθεση

Π.ΔΗΜΑΣ: Θεωρώ ότι η αντιπολίτευση κάνει αυτό που έκανε όλα τα χρόνια, πέντε χρόνια ασχολούμασταν με τις γραβάτες. Αν θα φορέσει ή δεν θα φορέσει γραβάτα, αν θα σκίσει ή δεν θα σκίσει, αν θα χορέψουνε οι αγορές με τα νταούλια. Η ουσία είναι ότι στην Ευρώπη ψηφίζουμε για το μέλλον μας, ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας. Έχουμε να πάρουμε πολύ σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει ότι το 90% των αποφάσεων παίρνονται στην Ευρώπη και δεν είναι κάτι μακρινό οι Βρυξέλλες και τι μας νοιάζει.

Π.ΔΗΜΑΣ: Κατεβαίνω με διάθεση δουλειάς, θεωρώ ότι πρέπει να κάνουμε κάτι περισσότερο, όλοι να βάλουμε ένα λιθαράκι και πιστεύω ότι μέσω της Ευρώπης μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα. Θέλω και εγώ να προσφέρω να αγωνιστώ και ο καθένας κρίνεται με αυτό που θα πάει να κάνει. Θέλουμε να στείλουμε εκεί άξιους ανθρώπους που θέλουν και έχουν τη διάθεση να παλέψουν.