Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, κυρία Ελίζα Βόζεμπεργκ, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα. Κληθείσα να σχολιάσει το κάλεσμα του κ. Ανδρουλάκη για ψήφο αποδοκιμασίας υποστήριξε ότι «αυτό δεν είναι αντιπολίτευση, αυτό αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της χώρας».

Για την «αλαζονεία» του 41% επεσήμανε ότι «αυτό το λένε μόνο εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν αντίλογο, προτάσεις οι οποίες να μπουν στο τραπέζι να συζητηθούν και μια σωστή κριτική. Όσοι ισχυρίζονται την αλαζονεία του 41% ουσιαστικά προσβάλουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που εμπιστεύτηκαν αυτή την κυβέρνηση».

Αναφορικά με την συζήτηση που έχει ανοίξει για την πιθανή συνεργασία του ΕΛΚ με τις δυνάμεις της ακροδεξιάς είπε ότι «έχει ανοίξει μια συζήτηση αλλά εμείς παραδοσιακά συνεργαζόμαστε με σοσιαλιστές, δημοκράτες και φιλελευθέρους τώρα πως θα σχηματιστούν τα επόμενα σχήματα και πως κάποιοι που θεωρούνται ή είναι υπερσυντηρητικοί ξαφνικά συμβιβάζονται για την ανάγκη του ευρωπαϊκού κεκτημένου μένει να το δούμε».


H Ελίζα Βόζενμπεργκ  στους Θανάση Φουσκίδη & Στέλλα Γκαντώνα          07-06-24