Λίγες ημέρες πριν στηθούν οι ευρωπαϊκές κάλπες η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια, ζητά την εμπιστοσύνη και τη δύναμη των πολιτών για να συνεχίσουν μαζί στις ερχόμενες ευρωεκλογές.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου βρέθηκε σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσει με τους πολίτες και να ακούσει τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους για όλα τα κρίσημα ζητήματα της καθημερινότητάς τους.

Μάλιστα, η Νόνη Δούνια σημειώνει σε ανάρτησή της πως «η Ελλάδα είναι γεμάτη με ιστορίες και όνειρα που αξίζουν να ακουστούν και με δυνατότητες που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα».

Η ανάρτηση της Νόνης Δούνιας

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)


«Στην περιοδεία μου στις όμορφες πόλεις της Ελλάδας συζήτησα με τους συμπολίτες μου, άκουσα τις ανησυχίες τους και τις προτάσεις τους για τα σημαντικά ζητήματα της καθημερινότητας, για θέματα της περιοχής τους αλλά και για το αισιόδοξο και φωτεινό μέλλον που όλοι θέλουμε να δημιουργήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη με ιστορίες και όνειρα που αξίζουν να ακουστούν και με δυνατότητες που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Στις ερχόμενες εκλογές, ζητώ την εμπιστοσύνη σας και τη δύναμή σας για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Για μια Ελλάδα με τόλμη και δυναμική.

Για μια Ευρώπη που μας ενώνει».