"Είναι προφανές ότι ο τρόπος που ασκεί αντιπολίτευση ο κ. Kασσελάκης είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που κάνει ο Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο τραμπισμός έχει έρθει δηλαδή μέσω του κ. Κασσελάκη στην Ελλάδα και αυτό έχει να κάνει και με την παρουσίαση του πόθεν έσχες και με τον τρόπο που επικοινωνιακά παρουσιάζει ένα ζήτημα που έπρεπε να ναι αυτονόητο για όλους όσων ασχολούνται με την πολιτική στην Ελλάδα", είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Κληθείς να σχολιάσει για το πόθεν έσχες και την παραβίαση του νόμου από τον κ. Κασσελάκη, ο Α. Σπυρόπουλος υπενθύμισε ότι: «Είναι προφανές ότι ο τρόπος που ασκεί αντιπολίτευση ο κ. Kασσελάκης είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που κάνει ο Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο τραμπισμός έχει έρθει δηλαδή μέσω του κ. Κασσελάκη στην Ελλάδα και αυτό έχει να κάνει και με την παρουσίαση του πόθεν έσχες και με τον τρόπο που επικοινωνιακά παρουσιάζει ένα ζήτημα που έπρεπε να ναι αυτονόητο για όλους όσων ασχολούνται με την πολιτική στην Ελλάδα. Ήρθε το θέμα στη δημοσιότητα πριν από 4 μήνες είχε όλο το χρονικό διάστημα έτσι ώστε να μη φτάσουμε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Το πολιτικό σύστημα έπρεπε να είναι πεντακάθαρο διαφανές και όχι να συζητάμε για τα εκατομμύρια του κ. Μητσοτάκη και του κ. Κασσελάκη την ώρα που ελληνικός λαός δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα, την ώρα που ένα νέο ζευγάρι δεν μπορεί να νοικιάσει ένα σπίτι, την ώρα που το εθνικό σύστημα υγείας έχει καταρρεύσει να συζητάμε για πάρτι εκατομμυρίων. Ξαφνικά εμφανίστηκε την τελευταία εβδομάδα ο κ. Κασσελάκης στην οποία η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να απολογείται για το κόστος ζωής που έχει εκτοξευτεί στα ύψη».

Σπυρόπουλος για Κασσελάκη: Δεν ξέρει καν το έργο που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου


Για τα λεγόμενα του κ. Κασσελάκη για τον Ανδρέα Παπανδρέου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε: «Ο κ. Κασσελάκης δεν ξέρει καν το έργο που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου και του δόθηκε η απάντηση από την τελευταία δημοσκόπηση στην Κρήτη που δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την ανοδική του πορεία και πλέον χτυπάει στα ίσια την Νέα Δημοκρατία για την πρώτη θέση ενώ ο κ. Κασσελάκης έχει υποχωρήσει περισσότερο ακόμα από το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών.»

Για το ζήτημα των αναποφάσιστων πολιτών ο Ανδρέας Σπυρόπουλος τόνισε: «Την Κυριακή πρέπει να πείσουμε τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν που είναι το πρώτο και σημαντικό γιατί όλη αυτή η συζήτηση και ο τρόπος που γίνεται ο δημόσιος διάλογος οδηγεί τους πολίτες στο να μην ενδιαφέρονται πραγματικά για το μεγάλο διακύβευμα των ευρωεκλογών».

Τραμπισμός από τον κ. Κασσελάκη την ώρα που οι Έλληνες στενάζουν από την ακρίβεια | Α. Σπυρόπουλος