«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν αφήνει περιθώρια πανηγυρισμών σε κανέναν», τόνισε, σε μήνυμά του για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λασιθίου της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Το μήνυμά του για το αποτέλεσμα

Όπως σημείωσε, «παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης για την Ελλάδα και την Ευρώπη, η αποχή ανήλθε σε πρωτοφανή επίπεδα, όχι μόνο στη χώρα μας». «Οφείλουμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις να εργαστούμε για να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι η Δημοκρατία μας είναι ισχυρή και ανθεκτική όταν συμμετέχουμε ενεργά όλοι μας», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, «το αποτέλεσμα της κάλπης δείχνει παράλληλα πως οι πολίτες διατηρούν την εμπιστοσύνη τους στην ΝΔ αλλά μας στέλνουν και πολύ σαφή μηνύματα.

Οφείλουμε να ακούμε πιο προσεκτικά τις ανησυχίες και τις αγωνίες των συμπολιτών μας. Οφείλουμε να εργαστούμε πιο σκληρά στον δρόμο των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων. Να αντιμετωπίσουμε τις χρόνιες παθογένειες του κράτους αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητας που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους συνανθρώπους μας».

«Προσωπικά, δεσμεύομαι να συνεχίσω σε αυτόν τον δρόμο, ώστε να κάνουμε πράξη όσα δικαιούται το Λασίθι και οι Λασιθώτες», κατέληξε ο κ. Πλακιωτάκης.