O Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGΑ, Σταμάτης Μαλέλης μίλησε λίγες ώρες μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2024, στην εκπομπή LIVE NEWS

Υπενθυμίζεται ότι οκτώ κόμματα κατάφεραν να εκλέξουν ευρωβουλευτές, με την αποχή να κινείται στο πιο υψηλό ποσοστό που έχει σημειωθεί ποτέ, σχεδόν στο 60%.

Ο Σταμάτης Μαλέλης είπε πως σημειώθηκε μεγάλη πτώση της ΝΔ που κινήθηκε προς τα δεξιά αναφέροντας: «Υπάρχει ένα ρήγμα στην ηγεμονία του Μητσοτάκη και το δεύτερο είναι πως υπάρχει ήττα των κομμάτων της κεντροαριστεράς. Ούτε ο κ. Κασσελάκης ούτε ο κ. Ανδρουλάκης μπορεί να πανηγυρίζει. Ήταν ένα μήνυμα στα κόμματα της κεντροαριστεράς και πρέπει πια να ψάξει ποιο είναι το αφήγημά της».

Τέλος, τόνισε πως η κεντροαριστερά πρέπει να πείσει τον κόσμο σχολιάζοντας: «Έντονη κινητικότητα και προβληματισμός υπάρχει στην κεντροαριστερά να βρεθεί ένας πόλος απέναντι στη ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί να είναι ευχαριστημένοι με αυτά τα ποσοστά. Εγώ που μίλησα μαζί τους νομίζω πως όλα, ξεκινάνε από μία πρόταση που μπορεί να γίνει. Αν κάποιοι αρνηθούν μπορεί να μείνουν και εκτός παιχνιδιού. Η αποχή πρέπει να μας προβληματίζει όλους».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wfwdwusplt)