«Δεν είμαστε σε κατάσταση πανηγυρισμού, αλλά αυτό που κατεγράφη είναι μια συμπαγής εκλογική πολιτική κρίσιμη μάζα η οποία εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φαραντούρης στα Παραπολιτικά 90,1 και τη Νίκη Λυμπεράκη.

«Δεν νομίζω ότι κάποιος θριαμβολογεί με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών πολύ δε περισσότερο το κυβερνητικό κόμμα. Ο μεγάλος ηττημένος των εκλογών ήταν η κυβέρνηση και η φθορά των 13 μονάδων» συμπλήρωσε.

Ο Νικόλας Φαραντούρης στην Νίκη Λυμπεράκη "Στον αέρα"  11-06-24

Τι είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Νίκος Φαραντούρης 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κος Νίκος Φαραντούρης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη.

Κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

Δεν νομίζω ότι κάποιος θριαμβολογεί με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών πολύ δε περισσότερο το κυβερνητικό κόμμα. Ο μεγάλος ηττημένος των εκλογών ήταν η κυβέρνηση και η φθορά των 13 μονάδων.

Δεν είμαστε σε κατάσταση πανηγυρισμού αλλά αυτό που κατεγράφη είναι μια συμπαγής εκλογική πολιτική κρίσιμη μάζα η οποία εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον κατατάσσει έστω και με ψαλιδισμένα ποσοστά στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως τον έτερο πόλο. Αυτό που πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να ανοίξει μια πλατιά αγκαλιά για όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες χωρίς ηγεμονισμούς, χωρίς αλαζονείες, να αγκαλιάσει κόσμο που νιώθει χωρίς πολιτική στέγη και να τον πείσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάλληλη στέγη για αυτόν.