Πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε προτάσεις νόμου έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τη Χριστίνα Κοραή και τον Δημήτρη Τάκη λίγα 24ωρα μετά τις ευρωεκλογές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε και ξεκάθαρο μήνυμα ερωτηθείς για τον Διονύση Τεμπονέρα ότι όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, επανέλαβε το κατηγορηματικό «όχι» σε συνεργασία με τη «Νέα Αριστερά».

«Έχω πάρει τα μηνύματά μου από την κάλπη» τόνισε ο κ. Κασσελάκης και είπε «mea culpa» για την προβολή των σπιτιών του, δεσμευόμενος ότι «θα χτίσουμε μια νέα ομάδα προοδευτικής αριστείας με ανθρώπους που ξέρουν τι κάνουν, με ένσημα από την επιστήμη, την κοινωνία, την πολιτική και την οικονομία».

Ο κ. Κασσελάκης όμως δεν είπε «mea culpa» και για το πόθεν έσχες που παρουσίασε προεκλογικά και εξήγησε: «Μπορεί να απώθησε κάποιο κόσμο αλλά η προβολή του πόθεν έσχες φανέρωσε και την υποκρισία της ΝΔ. Ήθελαν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου και δεν το πέτυχαν. Από τη πλευρά μου ήθελα να τηρήσω της υπόσχεσή μου. Τήρησα τον λόγο μου». Όπως είπε είναι έτοιμος να το καταθέσει, υπογραμμίζοντας πως άλλοι είναι αυτοί που έχουν πλουτίσει από τη χώρα. «Θα δώσω αναλυτικά στοιχεία και θα καλέσω και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς να το κάνουν», είπε.

Αποτιμώντας τις ευρωεκλογές, ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι «Δεν πετάω από τη χαρά μου, αλλά είναι ένα καλό αποτέλεσμα, από τα καλύτερα σε σύγκριση με τα κόμματα της Αριστεράς στην Ευρώπη». «Είμαι πολύ περήφανος που δεν χρειάζεται να απολογηθώ για τη βάση του κόμματός του» είπε.

«Αύριο θα ανακοινώσω γενικότερα τις σκέψεις μου στην ΚΟ»,
είπε ο Στέφανος Κασσελάκης και τόνισε ότι θα υπάρξει Συνέδριο στις αρχές Οκτωβρίου. «Βεβαίως θα υπάρξουν κατασταστικές αλλαγές… αν η βάση επιθυμεί στο μέλλον να υπάρξει νέος Κασσελάκης, θα υπάρξει», τόνισε.

Ερωτηθείς για την ίδρυση του ιδρύματός του, απάντησε ότι η πρωτοβουλία του δεν έχει καμία σχέση με το ίδρυμα του Αλέξη Τσίπρα και του έδωσε συγχαρητήρια που συνεχίζει να είναι ενεργός σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.


Ακούστε τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 | Parapolitika


Στέφανος  Κασσελάκης: Πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

«Μην καλομαθαίνετε τους πολιτικούς λέγοντας ότι είναι τιμή σας» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης όταν τον καλωσόρισαν η Χριστίνα Κοραή με τον Δημήτρη Τάκη στα Παραπολιτικά 90,1. «Είμαι στις Σπέτσες με τα ανίψια μου που έχουν έρθει από την Αμερική. Έχω εγερτήριο κάθε μέρα από τις έξι, βλέπω να χρειάζομαι διακοπές μετά» συνέχισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε τις επιθέσεις για αδιαφάνεια των οικονομικών της ΝΔ. Είπε χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε ένα ευρώ μαύρα χρήματα, το ότι κυκλοφορούν τόσες σακούλες μαύρα για τις καμπάνιες, αυτή είναι η πολιτική στην Ελλάδα. Ας αρχίσουμε με τη ρύθμιση χρέους της ΝΔ που δεν την ξέρει ο ελληνικός λαός. Είναι δυνατόν το κόμμα που κυβερνά να έχει 500 εκατ. χρέος και να κάνει καμπάνια πιο ακριβή από ό,τι στη Γερμανία; Ο ελληνικός λαός έχει δικαίωμα να ξέρει πού είναι το χρήμα στην πολιτική».

«Η δύναμη που έχουμε στις λαϊκές συνοικίες αποδεικνύει ότι η καμπάνια κατά του προσώπου μου δεν πέτυχε. Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος λέει την αλήθεια και είναι στο πλευρό του» είπε σχολιάζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπιασε τον πήχυ του 17% που είχε θέσει στις ευρωεκλογές.

«Βρισκόμαστε σε μια Ευρώπη που έχει μια στροφή προς τον αντιευρωπαϊσμό», διευκρίνισε: «Δεν είναι μόνο ψήφος διαμαρτυρίας, ήταν ένα μήνυμα ότι οι Ευρωπαίοι δεν εμπνέονται από τις Βρυξέλλες».

«Είμαι υπερήφανος που δεν πρέπει να απολογηθώ στη βάση του κόμματός μου» τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Και συνέχισε: «Με τις κοινοβουλευτικές μας πρωτοβουλίες για την ακρίβεια και τη φορολογία θέσαμε την ατζέντα και καταφέραμε να εκθέσουμε τη ΝΔ για τον ΦΠΑ, για τη φέτα. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Η ΝΔ δεν πήγε τυχαία από το 41% στο 28%. Κάποιος πρόεδρος κόμματος έκανε αντιπολίτευση. Αν δείτε τα δικά μας αποτελέσματα, δεν πετάω από τη χαρά μου, αλλά είναι πολύ ικανοποιητικά και βάσει των συνθηκών πολύ καλά. Από τα καλύτερα σε όλη την Αριστερά στην Ευρώπη».

Ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «έχουμε σημειώσει πρόοδο» και επικαλέστηκε ότι σε αρκετές περιφέρειες όπως η Α’ Αθήνας, ο Δυτικός Τομέας, η Αχαΐα, η Β’ Πειραιά, τα Χανιά, ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε σημαντικά τη διαφορά από τη ΝΔ σε σχέση με τις εκλογές του 2023. «Για να κερδίσεις τη ΝΔ πρέπει να μειώσεις τη διαφορά σου», είπε χαρακτηριστικά.

Για τις φήμες ότι ο Παύλος Πολάκης δεν στήριξε τη προεκλογική προσπάθεια είπε: «Δεν σχολιάζω μικροπολιτικά και παραπολιτικά. Ο Παύλος όμως στήριξε και του είχαμε αναθέσει συναντήσεις με νοσοκομεία και τον εκθειάζουν στα νησιά».

«Είχα πει ότι την επόμενη μέρα τα προβλήματα πάλι εκεί θα είναι. Πρέπει να έχουμε ταπεινοφροσύνη. Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου. Είμαι πολύ περήφανος για τις προτάσεις που καταθέσαμε για τη φορολογία και την ακρίβεια», υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης. 

Για την κριτική που δέχεται από το εσωτερικό του κόμματος είπε: «Όταν παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ήταν 8-9%. Όταν έχεις ένα ολόκληρο σύστημα να θέλει να δολοφονήσει τον χαρακτήρα σου κάτι δεν πάει καλά. Είμαι περήφανος που ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε. Μετά τη διάσπαση υπήρχαν δημοσκοπήσεις που έδειχναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 8%. Τώρα μαζί με τη Νέα Αριστερά είναι πάνω κάτω στο 17,4 %. Είμαι υπερήφανος για τον ΣΥΡΙΖΑ και για το αποτέλεσμα».


«Συμφωνώ απόλυτα με τον Καρτερό»

«Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο του κ. Καρτερού για το one man show και για αυτό είχαμε ένα ψηφοδέλτιο με υποψηφίους που επέλεξε η βάση του κόμματος. Και όλοι θα αξιοποιηθούν την επόμενη ημέρα» είπε ο κ. Κασσελάκης.

«Το one man show έδωσε τη δύναμη στα μέλη και τη βάση και αλώνισε μαζί με τους υποψηφίους όλη τη χώρα. Η πραγματικότητα είναι ότι 
ήταν συλλογική προσπάθεια» συμπλήρωσε. «Προφανώς το one man show ενέπνευσε κόσμο να ασχοληθεί με την πολιτική».

Ερωτηθείς για το σχόλιο του κ. Σπίρτζη ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να κλαίνε για το αποτέλεσμα απάντησε: «Αυτό που λέει ο κ. Σπίρτζης δεν ισχύει. Σε αυτό που λέει ο κ. Κοτζιάς συμφωνώ, πρέπει να σταματήσουμε να κοροϊδευόμαστε και να επικεντρωθούμε στην επόμενη μέρα για τον λαό».


«Προσκαλώ το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου»

«Προσκαλώ το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Υπάρχουν ζητήματα όπως ο ΦΠΑ στα οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε» είπε ο κ. Κασσελάκης.

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει πώς να επικοινωνήσει με το γραφείο μου»
 πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Συγκλίσεις σε προγραμματικό επίπεδο κοινοβουλευτικά μπορούν να γίνουν. Υπάρχουν ζητήματα που διαφωνούμε, όπως στο σύμφωνο μετανάστευσης, υπάρχουν όμως και άλλα όπως ο ΦΠΑ στα οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε».

«Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ γενικά. Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουμε την πρόθεση να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου» ξεκαθάρισε.

Στέφανος Κασσελάκης:Κάνω δημόσια πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε προτάσεις νόμου| Parapolitika

«Στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ να γυρίσουμε την Αθήνα»


«Αυτό που βλέπω στη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι η Αθήνα είναι η προμετωπίδα, θα τη γυρίσουμε. Θα χτίσουμε πυρήνες και πλατιά κοινωνική βάση στην Αθήνα»,
είπε ο κ. Κασσελάκης.

«Εννοείται ότι θα συνεχίσω να πηγαίνω σε όλη τη χώρα, αλλά η Αθήνα είναι ξεκάθαρα το πρώτο στοίχημα που γυρνάει από το μείγμα ακροδεξιάς-δεξιάς του κ. Μητσοτάκη»
πρόσθεσε.


«Δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με το μόρφωμα της Νέας Αριστεράς»

«Όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απολύτως συνεννόηση, συνεργασία με το μόρφωμα της Νέας Αριστεράς» είπε απαντώντας για τα σενάρια συνεργασίας

«Είναι άκρως απαράδεκτο και ανήθικο να έχουν κλέψει έδρες»
τόνισε και κάλεσε να τις επιστρέψουν: «Δεν μπόρεσαν να εκλέξουν ούτε έναν ευρωβουλευτή, αν και είχαν κλέψει και τα συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ από τις αφίσες, και τώρα λένε το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ γελοίο να επιστρέψουν τις έδρες τους. Που φαίνεται ότι η κοινωνία πιστεύει ότι ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Νομίζω ότι θα κριθούν πολύ άσχημα από τον ελληνικό λαό, αν συνεχίσουν έτσι στις επόμενες εκλογές»
συνέχισε.


«Όποια φωνή συμπεριλαμβάνει Νέα Αριστερά με ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλαμβάνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ»

«Όποια φωνή συμπεριλαμβάνει Νέα Αριστερά με ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλαμβάνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ» ξεκαθάρισε.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Διονύση Τεμπονέρα, άφησε αιχμή, λέγοντας ότι κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ. «Αν κάποιος δεν εκφράζεται από αυτό που χτίζουμε, είναι δικαίωμά του να αλλάξει πορεία» είπε χαρακτηριστικά.


«Mea culpa για την προβολή των σπιτιών μου»

«Έχω πάρει τα μηνύματά μου από την κάλπη. Υπάρχει κόσμος που λέει σε εμπιστεύομαι, θέλω να είσαι ο αντίπαλος της δεξιάς, αλλά πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα και να δείξεις στιβαρότητα και ξεκάθαρες προτάσεις» συνέχισε.

Για την παρουσίαση των σπιτιών του είπε mea cupla. «Το έλαβα το μήνυμα και αυτό αναφέρεται ίσως και στα δικαιώματα που έχω δώσει κι εγώ παρουσιάζοντας το σπίτι μου. Mea culpa, το αναγνωρίζω, από εδώ και πέρα δεσμεύομαι ότι θα χτίσουμε μια νέα ομάδα προοδευτικής αριστείας όχι με μελλοντικούς υπουργούς των απορρυπαντικών, αλλά με ανθρώπους που ξέρουν τι κάνουν, με ένσημα από την επιστήμη, την κοινωνία, την πολιτική και την οικονομία. Ο ελληνικός λαός θα ξέρει ακριβώς τι θα ψηφίσει» είπε χαρακτηριστικά.

Στέφανος Κασσελάκης: Mea culpa για την προβολή των σπιτιών μου | Parapolitika


«Το ίδρυμά μου δεν έχει καμία σχέση με το ίδρυμα του Αλέξη Τσίπρα»

Ερωτηθείς για την ίδρυση του ιδρύματός του απάντησε ότι η πρωτοβουλία του δεν έχει καμία σχέση με το ίδρυμα του Αλέξη Τσίπρα, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον πρώην πρωθυπουργό που συνεχίζει να είναι ενεργός σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

«Πρέπει να υπάρχει υποστήριξη στην παραγωγή πολιτικής στην οικονομετρία, ποιοτικά και ποσοτικά και συγχρόνως να υπάρχει δράση» είπε και συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχουν πολλοί απόδημοι που θέλουν να συνεισφέρουν, ενώ υπάρχει άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και πρέπει να υπάρξει ανάχωμα.

«Πρέπει να έχουμε συνεισφορές σε ξεκάθαρους προοδευτικούς στόχους, όπως με την Παλαιστίνη, τις κακοποιημένες γυναίκες, τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα», διευκρίνισε.

«Όλο αυτό το κομμάτι που θα αναδεικνύει κοινωνικούς στόχους πρέπει να συνδυαστεί με την παραγωγή πολιτικής» είπε και ανέφερε ότι το ίδρυμα θα έχει δύο έδρες, στην Αμερική και την Ελλάδα.


«Οι οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών δεν μπορούν να συνεχίσουν χωρίς δικαιοσύνη»

Για τα Τέμπη και το αν θα ζητήσει Προανακριτική μαζί με το ΠΑΣΟΚ ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «αυτές οι οικογένειες δεν μπορούν να συνεχίσουν χωρίς δικαιοσύνη».

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κοιτάξει το κατηγορητήριό μας για τον Κώστα Καραμανλή και να το εμπλουτίσει»
συμπλήρωσε.


«Είμαι έτοιμος να καταθέσω το πόθεν έσχες»

Αναφορικά με το πόθεν έσχες ο κ. Κασσελάκης είπε ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχει mea culpa. Όπως είπε απώθησε κόσμο αυτή η συζήτηση, αλλά φανέρωσε την υποκρισία της ΝΔ.

«Με την απουσία προτάσεων και αντιπροτάσεων για την ακρίβεια, έπεσαν στο πόθεν έσχες» είπε. «Η δολοφονία χαρακτήρα δεν είναι παιχνίδι» συνέχισε τονίζοντας ότι «ήθελαν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου, αλλά δεν το πέτυχαν».

«Το ανακοίνωσα γιατί ήθελα να τηρήσω την υπόσχεσή μου. Δεν ήθελα να είμαι κάποιος που βάζει το προεκλογικό παιχνίδι πάνω από την υπόσχεσή του» είπε ο κ. Κασσελάκης για την επιλογή της στιγμή της ανακοίνωαης των περιουσιακών του στοιχείων

Και συνέχισε: «Η πλατφόρμα δεν είναι ανοιχτή, θα τα καταθέσουμε όλοι μαζί. Εγώ τα παρουσίασα, είμαι έτοιμος. Άλλοι είναι οι πολιτικοί που έχουν πλουτίσει από την πολιτική».

«Η απάντηση στην ανεπάρκειά τους ήταν η δολοφονία χαρακτήρα μου. Μπορεί να είμαι λίγο λαβωμένος, αλλά άντεξα και ο ΣΥΡΙΖΑ άντεξε και προχωράμε δυναμικά», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε: «Έχετε απέναντί σας έναν 36χρονο νέο άνθρωπο που έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για να προσφέρει. Έχει παρουσιάσει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία, τα αποτελέσματά του στη ναυτιλία είναι δημόσια. Όταν έρθει η ώρα θα δώσω τα στοιχεία αναλυτικά και θα προκαλέσω και τον πρωθυπουργό και όλους τους υπόχρεους να κάνουν το ίδιο. Αυτή η κοροϊδία έχει κουράσει τον κόσμο. Εμείς σε αυτή την εκλογική μάχη κερδίσαμε νέους, άνεργους, αναποφάσισους. Είναι παρακαταθήκη για το μέλλον και θα το χτίσουμε».


«Αρχές Οκτωβρίου συνέδριο με καταστατικές αλλαγές»

Σε ερώτηση για το αν θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό των οργάνων στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης απάντησε: «Αύριο θα ανακοινώσω τις σκέψεις μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Θα προχωρήσουμε στην πορεία που έχουμε αποφασίσει και σε καταστατικό συνέδριο που θα εκσυγχρονίσει τη δομή του κόμματος. Στις αρχές Οκτωβρίου θα γίνει το καταστατικό του κόμματος και θα υπάρξει και εκλογή οργάνων. Θα υπάρξουν καταστατικές αλλαγές, όλα θα γίνουν κανονικά».

Και συνέχισε: «Θα υπάρχει προσυνεδριακός διάλογος και καταστατικές αλλαγές. Ο Κασσελάκης εκλέγεται από τη βάση του κόμματος. Αν στο μέλλον επιθυμεί να υπάρχει νέος Κασσελάκης αυτό συνάδει με την επιθυμία μου. Ουδέποτε ήταν προσωπικό αυτό για μένα. Μάλλον δεν ήταν θέμα λειτουργίας, αλλά θέμα ποιότητας του στελεχιακού δυναμικού. Τελικά το σύστημα δούλεψε. Το να μην ξέρουμε πέρσι τους 20 πόντους διαφορά δεν μπορεί να ξαναγίνει, πρέπει να έχουμε επαφή με την κοινωνία».

Σε ερώτημα για το αν θα αλλάξει τις διαδικασίες για το πειθαρχικό και τη δυνατότητα διαγραφών από τον πρόεδρο απάντησε: «Πρέπει να υπάρχει αντίβαρο στον πρόεδρο, δεν μπορεί να διαγράφει μόνος του, αλλά ο πρόεδρος πρέπει να έχει την ευελιξία να ασκεί αντιπολίτευση και να κυβερνήσει με βάση τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος».


Τι είπε για την οικογένειά του, τα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ

Για τα Μέσα Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Επεξεργαζόμαστε όλες τις επιλογές και είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για να συνεχίσουν. Στο σπίτι του Μπελογιάννη είχα συγκινηθεί όταν είδα σε μία φωτογραφία να κρατά την “Αυγή”. Έχω ένα κόμμα με μεγάλη ιστορία και μία εφημερίδα που έχει εμπνεύσει κόσμο. Έχω πλήρη συνείδηση της ευθύνης μου».

«Με το "ήρθα για να μείνω" απαντούσα στα χιλιάδες μηνύματα του κόσμου να μην αποχωρήσω μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Πρέπει να χτίσουμε πέρα από το πρόγραμμα, και τη σκιώδη κυβέρνησή μου, για να ξέρετε ποιοι θα είναι στην πρώτη γραμμή» συνέχισε.

Ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «σε βάθος χρόνου θα ξέρετε και την κυβέρνηση με την οποία θα κυβερνήσω. Η ομάδα θα είναι πραγματική προοδευτική αριστεία. Θα ξέρει ο κόσμος πώς θα κυβερνήσει και θα υπάρχουν προτάσεις νόμου για μία σειρά ζητήματα».

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης επιβεβαίωσε ότι ισχύει παλαιότερη δήλωσή του ότι «μέχρι τα 40 θα έχουμε αποκτήσει παιδί με τον Τάιλερ» αλλά πρόσθεσε «πέραν αυτού είναι οικογενειακό ζήτημα που αφορά την προσωπική μας ζωή».

«Προβλέπω ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα ξανακατέβει για εκλογή»

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στη ΝΔ: «Προβλέπω ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κατέβει για να επανεκλεγεί. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Θα ακολουθήσει την πορεία του Σημίτη. Εμείς θα αναλάβουμε μία χώρα που θα έχει φτωχοποιήσει το ένα τρίτο, το άλλο ένα τρίτο δεν θα μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του και κάποιοι λίγοι θα πλουτίζουν».

Στέφανος Κασσελάκης: Προβλέπω ότι ο Μητσοτάκης δεν θα κατέβει για επανεκλογή το 2027| Parapolitika


Σε ερώτημα για το αν θα ψηφίσει για Προεδρία της Δημοκρατίας την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου είπε ότι «θα απαντήσω την κατάλληλη στιγμή».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη