Νέες βολές στον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Παύλος Γερουλάνος για την επίδοση του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Σε συνέντευξή του στο Action 24, ο κ. Γερουλάνος συντάσσεται με τα στελέχη που θέτουν θέμα ηγεσίας.

Ο Παύλος Γερουλάνος στη συνέντευξή του τονίζει ότι πρέπει να γίνει απολογισμός για το τι πήγε σωστά και τι λάθος στις Ευρωεκλογές για το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας σαφείς αιχμές σε βάρος του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Όταν φτάσουμε να κάνουμε τον απολογισμό τι πήγε σωστά και τι λάθος, τότε θα κριθούν όλα», είπε ο κ. Γερουλάνος, μιλώντας στο ACTION24. Με αυτόν τον τρόπο επανήλθε στο θέμα που βρίσκεται για τα καλά τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Αν γίνει συντεταγμένα και νωρίτερα, συμφωνώ να τα δούμε όλα. Και την ηγεσία», τόνισε χαρακτηριστικά. Επίσης, δήλωσε πως είναι σύμφωνος με την πρόταση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου να επισπευστεί η διαδικασία για συνέδριο, είτε ανανεώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης τη θητεία, είτε αναλάβει κάποιος άλλος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1yaugfmd6m9)
Τόνισε ακόμη ότι «δεν θα έκανα παρέμβαση εάν δεν έβλεπα τον πρόεδρο να ανοίγει το θέμα της Αθήνας». Επίσης, ο κ. Γερουλάνος σημείωσε πως είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσουν τα όργανα για τη συζήτηση που έχει ανοίξει, επιρρίπτοντας ευθύνες στην ηγεσία πως δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ybarzqro21)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1yaovu3ig4h)

Σε ό,τι αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη, επισήμανε πως απεδείχθη ότι η πολιτική του life style έχει ένα ταβάνι. Για τη Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι «έφαγε ένα πολύ μεγάλο στραπάτσο» στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ya6ohcloi1)