Ο βουλευτής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, κ. Παναγιώτης Παρασκευαϊδης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

Κληθείς να σχολιάσει τη συζήτηση που έχει ανοίξει περί αμφισβήτησης του κ. Ανδρουλάκη είπε πως «χρειάζεται να γίνει μια βαθιά ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος στα όργανα του κόμματος με νηφαλιότητα, σοβαρότητα και αυτοκριτική και όχι να στρουθοκαμηλίζουμε και να δημιουργούμε υπέρμετρες φιλοδοξίες γενικά». «Δεν μας ικανοποιεί το ποσοστό αλλά όλα αυτά θα πρέπει να συζητηθούν μέσα στα όργανα και μετά να βρούμε να αντιπαρατεθούμε. Πρέπει να γίνει εσωκομματικά», συμπλήρωσε.

Ο Παναγιώτης Παρασκευαϊδης στους Θανάση Φουσκίδη & Στέλλα Γκαντώνα 13-06-24

Αναφορικά με το ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών δήλωσε πως «είναι γνωστό το τι έφταιξε. Αυτά τους έλεγα ότι θα πάθουμε. Ποιοι ωφελήθηκαν από τις θέσεις που δεν δέχτηκαν τις δικές μου για τα ομόφυλα ζευγάρια; Εγώ είχα θέσει στα όργανα το θέμα του δημοψηφίσματος διότι άλλα ήθελε ο λαός και άλλα μας βάζαν εμάς να ψηφίσουμε. Επομένως όταν βγαίνεις και κάνεις κάτι αντίθετα από τον λαό θα το πληρώσεις, αυτό πληρώνουμε. Ποια κόμματα κέρδισαν; Αυτά που ήταν απέναντι από το γάμο των ομοφυλοφίλων. Τι θέλανε τους γάμους δεν είχαν άλλα προβλήματα να ασχοληθούν; Άσε τον Κασσελάκη με τον Μητσοτάκη να το ψηφίζουν, αυτό πληρώσαμε σήμερα!»

Σύμφωνα με τον βουλευτή Λέσβου «έχασε 13% η Δεξιά και 3% ο ΣΥΡΙΖΑ και πήραμε 1% εμείς ποιοι πήραν τα υπόλοιπα; Η δεξιά της Δεξιάς, τα δεξιά κόμματα αυτά που βγήκαν απέναντι στον νόμο για την ισότητα στο γάμο και αυτοί οι οποίοι μπόρεσαν να αναδείξουν το πατριωτικό συναίσθημα. Φωνάζω στο ΠΑΣΟΚ «αναδείξτε το πατριωτικό συναίσθημα» γιατί είναι πατριωτικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ. Ε! δεν έχει τη δυνατότητα να το περάσει στον κόσμο».