Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος, μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:
Για τον ανασχηματισμό
Γ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ο ανασχηματισμός έγινε, ο πρωθυπουργός επέλεξε τους συνεργάτες του για το επόμενο διάστημα, με αυτούς θα πορευτεί και θα κάνει μια ουσιαστική επανεκκίνηση της κυβέρνησής του προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και της πατρίδας μας. Αυτό είναι το ζητούμενο, δεν είναι αν είναι ο Α ή ο Β στο υπουργείο, σημασία έχει να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας.
Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός έλαβε το μήνυμα της κάλπης
Γ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Νομίζω ότι τα μηνύματα τα έχει λάβει ο πρωθυπουργός. Εμείς, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε και να στηρίζουμε τις επιλογές του.
Γ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Δεν είδαμε συγκλονιστικές αλλαγές, δεν πρόκειται περί σαρωτικού ανασχηματισμού. Νομίζω είναι 3 ή 4 υφυπουργοί που δεν είχαν ξανα-υπουργοποιηθεί οι υπόλοιποι είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι που τους ξέραμε. Αυτό είναι επιλογή του Πρωθυπουργού δεν μπορώ να κρίνω εγώ με ποιον θέλει να συνεργάζεται ο πρωθυπουργός. Με αυτούς εκτιμά ότι θέλει να συνεργάζεται ο πρωθυπουργός και με αυτούς θα προχωρήσει. Ελπίζω ότι η επανεκκίνηση που θέλει να κάνει ο Πρωθυπουργός, με πολιτικές όχι μόνο με πρόσωπα, θα πετύχει για το καλό της πατρίδας.

Ο Γιάννης Λοβέρδος στους Θανάση Φουσκίδη & Στέλλα Γκαντώνα       14-06-24