Στο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Παύλος Γερουλάνος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (17/06) στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Στα όργανα θα συζητήσουμε τους λόγους που δεν καταφέραμε τους στόχους μας» και συμπλήρωσε: Αν δεν κάνουμε ολοκληρωμένη αποτίμηση, δεν θα μάθουμε ποτέ τι φταίει». Όπως τόνισε «έχουμε μπροστά μας μόνο τρία χρόνια για να μάθουμε γιατί έφυγαν οι 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόροι, συν όσοι δεν ψήφισαν και να τους πείσουμε γιατί πρέπει να έρθουν στο ΠΑΣΟΚ και ότι το ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει την κατάσταση της χώρας».

Ερωτηθείς αν θέτει θέμα ηγεσίας, ο Παύλος Γερουλάνος ξεκαθάρισε ότι, «μόνο στα αρμόδια όργανα θα κάνω τέτοια συζήτηση. Η Αθήνα είναι η μόνη περιφέρεια που αύξησε τα ποσοστά της» και συμπλήρωσε πως, «όταν η αποτίμηση γίνεται στα όργανα, το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει. Όσες φορές το κάναμε, βγήκαμε κερδισμένοι. Έχουμε τώρα μία τεράστια ευκαιρία να το κάνουμε. Δεν είναι στόχος μας να πάρουμε τους ψηφοφόρους της ΝΔ, αλλά να φέρουμε πίσω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Θα κάνω ολοκληρωμένο απολογισμό στα Όργανα, σε ό,τι με αφορά, σε αυτήν τη φάση που είμαστε, είναι το τελευταίο που με απασχολεί, είναι το θέμα ηγεσίας. Αλλά, όταν σου έρχεται ένα αποτέλεσμα που δεν είναι χειροπιαστό, ψάχνεις να δεις τι πήγε λάθος».

Καταλήγοντας ο βουλευτής είπε πως «κάτι τέτοιο δεν μπορώ να σας το απαντήσω, ωστόσο όσο πιο σύντομα κινηθούν οι διαδικασίες τόσο το καλύτερο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d221dwu5np41)