Ομοφοβική επίθεση αλλά και υπονοούμενα για τον διευθυντή του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, εξαπέλυσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, ο πρόεδρος της Κ.Ο των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας.

Μιλώντας σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, αναφέρθηκε στον κ. Πατέλη κάνοντας «λάθος» το άρθρο στην προσφώνηση του ονόματος του. «Βγήκε- ο/η, δεν ξέρω- Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει το επίδομα ανεργίας του σερβιτόρου και της καμαριέρας και όλων όσων δουλεύουν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα όσα είπε ο Στίγκας δεν έμειναν ασχολίαστα από την προεδρεύουσα της συνεδρίασης Όλγα Γεροβασίλη η οποία εκείνη την ώρα παρενέβη ζητώντας του να ανακαλέσει. «Χρησιμοποιήσατε άρθρα, θα ήθελα να ανακαλέσετε, αλλιώς θα σβηστεί από τα πρακτικά», είπε. Απαντώντας ο κ. Στίγκας, είπε ότι... μπερδεύτηκε, λέγοντας πως «έχω μπερδευτεί κυρία Πρόεδρε, δεν έχω πρόβλημα όπως θέλετε γράψτε το».