«Το κόμμα δεν είναι ενός ανδρός αρχή», δήλωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρή σύγκρουση Γιώργου Τσίπρα με Κασσελάκη: "Τα νέα αφεντικά της Κουμουνδούρου είναι επικίνδυνα και λίγα" - Στο στόχαστρο της ηγεσίας και οι Ζαχαριάδης, Σπίρτζης, Νοτοπούλου

Όσον αφορά στις απολύσεις του ίδιου και άλλων στελεχών, ανέφερε πως «όλη η κοινωνία έχει αντιληφθεί ότι πρόκειται περί πολιτικών αποπομπών και εκκαθαρίσεων».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «αν το αποτέλεσμα των ευρωκλογών είναι αρνητικό, το χρεώνεται κυρίως ο Κασσελάκης κι αυτή η συζήτηση στα όργανα δεν θα αποφευχθεί».


Θεοχαρόπουλος: Είμαι σταθερά υπέρ μιας άποψης για έναν ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς

«Εγώ είμαι σταθερά υπέρ μιας άποψης για έναν ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς και είχα ζητήσει δημοψήφισμα που το θεωρώ κρίσιμο για να μπει μπροστά η βάση, άλλο στέλεχος είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση για την κεντροαριστερά και αποπέμφθηκε. Υπάρχει δυσανεξία σε άποψη που αναφέρεται ότι είναι κεντρική για συμμετοχή στη μεγάλη κεντοαριστερά και επιβάλλεται ποινή», πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Δεν μπορεί να προχωρήσουμε έτσι, δεν βγάζει πουθενά αυτό», συμπλήρωσε και διεμήνυσε ότι «οι αποπομπές δεν θα σταματήσουν τη δημιουργία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς. Σε ανθρώπους όπως εγώ, με 12 χρόνια πορεία στην Κεντροαριστερά, ό,τι κι αν επιχειρηθεί θα αποτύχει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d25gupe3ckeh)