“Απάντηση” για την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έβαλλε κατά πάντων, έδωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action 24, τόνισε ότι είναι αδιανόητο να υπονοηθεί οτιδήποτε για ηθικά θέματα που αφορούν τον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε ότι παρατηρεί ένα εσωστρεφές κλίμα που χρήζει αλλαγής.

«Προσωπικά μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι υπάρχει υπόνοια ειδικά για ζητήματα ηθικής τάξης που αφορούν την ηγεσία Τσίπρα», δήλωσε αρχικά στο Action 24. «Παρατηρώ μηνύματα ανησυχητικής εσωστρέφειας, να κοιτάξουμε έξω και μπροστά όχι πίσω και μέσα. Ο κόσμος ψάχνει συνθέσεις και υπερβάσεις των αντιθέσεων του χθες», πρόσθεσε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28xmtf7ymzl)

Παράλληλα, όπως είπε «θεωρώ ότι όλα αυτά θα πρέπει να διευκρινιστούν και να επεξηγηθούν και αυτό δεν θα γίνει στα πλατό, αλλά στις συνεδριάσεις των οργάνων μας που θα γίνουν το επόμενο διάστημα».

Και κατέληξε «προφανώς ως επικεφαλής του κόμματος θα πρέπει να απαντήσει για τα ζητήματα αυτά και για άλλα πολλά, να παρουσιάσει το σχέδιο το οποίο έχει αποτυπώσει σε αδρές γραμμές ενόψει του συνεδρίου. Περίπου τα τέλη του μήνα θα συνεδριάσει η ΚΕ του κόμματος».