Για τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης περί μαύρου χρήματος ρωτήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι κάθε καταγγελία για να ευσταθεί, θα πρέπει να αναφέρεται σε αρμόδιες αρχές, ενώ κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στη Δικαιοσύνη.

"Κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται και να αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές. Πολιτική από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εκτόξευση διαφόρων αιτιάσεων δεν έχει κανένα αποτέλεσμα… Εμείς δεν μπορούμε να μπούμε σε μία τέτοια διαδικασία. Εάν ο κ. Κασσελάκης έχει κάτι περισσότερο, γιατί όσα λέει είναι σοβαρά, πρέπει να τα πάει εκεί που ορίζει ο νόμος που δεν είναι πουθενά αλλού πέραν της Δικαιοσύνης…Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε ότι με τον πιο κυνικό τρόπο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε στους πολίτες ότι δεν έχουμε πρόγραμμα και ελάτε να το φτιάξουμε από την αρχή. Και αυτός είναι ο λόγος που ουδέποτε δέχτηκε να έρθει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και να συζητήσουμε το πρόγραμμά του…Πώς γίνεται ως δια μαγείας να λυθούν τα προβλήματα των πολιτών με λεφτόδεντρα…", σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τι είπε ο Κασσελάκης περί μαύρου χρήματος

Ο Στέφανος Κασσελάκης με την χθεσινή του ανάρτηση, έκανε λόγο για ένα «χάος» που παρέλαβε στα οικονομικά του κόμματος, ενώ χρέωσε ουσιαστικά στον πρώην πρωθυπουργό εξάρτηση από τα συμφέροντα.

Η προειδοποιητική βολή μάλιστα του κ. Κασσελάκη προς τον Αλέξη Τσίπρα ότι «ο δικός μου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα» έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά της εσωκομματικής σύγκρουσης.