Ο εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ, κ. Θανάσης Γλαβίνας μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με το δημοσιογράφο Θανάση Φουσκίδη. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως «έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος. Στο Πολιτικό Συμβούλιο ακούστηκαν όλες οι απόψεις, έγινε εκεί μια πρώτη αποτίμηση.

Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει και θα ανοίξει τα χαρτιά του, θα μιλήσει για τα επόμενα βήματα και θα παρουσιάσει την πρότασή του στην Κεντρική Επιτροπή την ερχόμενη Κυριακή προσπαθώντας να συνθέσει μια άποψη από όλα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του διαλόγου στο Πολιτικό Συμβούλιο». «Η συζήτηση έχει ανοίξει, ο πρόεδρος θα μιλήσει για όλους και για όλα άλλωστε δήλωσε και ο ίδιος ότι πρόσωπα και πολιτικές θα κριθούνε από τα βάση της παράταξης», συμπλήρωσε.

Ο Θανάσης Γλαβίνας στους Θανάση Φουσκίδη & Στέλλα Γκαντώνα               25-06-24


Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Σπίρτζη για τον κ. Ανδρουλάκη υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο τον κ. Ανδρουλάκη πετυχαίνει διαρκώς σημαντικές νίκες. Είναι σε διαρκή αυξητική πορεία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει διασφαλίσει ότι το ΠΑΣΟΚ πια είναι πρωταγωνιστής στο πολιτικό σύστημα». «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί με τον πρόεδρο Ν.Ανδρουλάκη να προχωρήσει στο σχεδιασμό του, να προχωρήσει στα επόμενα βήματά του», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν είναι στο τραπέζι διαγραφές στελεχών που κινούνται σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή του προέδρου απάντησε ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια της θητείας του έχει αποδείξει τόσο την ανάγκη και την προσπάθεια του να υπάρχει σύνθεση, να υπάρχει συλλογικότητα, να ακούγονται όλες οι φωνές δεν έχει διαγράψει κανέναν αν εξαιρέσω την κα Καϊλή για τους πολύ γνωστούς και αυτονόητους λόγους. Σεβασμό στη διαφορετική άποψη, κανείς δεν διαγράφεται από εκεί και πέρα τις αποφάσεις που θα λάβουμε στην Κεντρική Επιτροπή και θα τις λάβουμε συλλογικά προφανώς είναι αυτονόητο ότι θα τις σεβαστούμε όλοι για να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα».