Για μία «πολύ δυσάρεστη εξέλιξη» έκανε λόγο η Όλγα Γεροβασίλη αναφερόμενη στις παραιτήσεις των Τεμπονέρα, Τσιόκα και Κοτσακά από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρόκειται για μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, άξια στελέχη και τα τρία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Όλγα Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1, δηλώνοντας «απόλυτα αιφνιδιασμένη».

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν αιφνιδιάζομαι από χθες», είπε.

*Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης: Μονόδρομος το κλείσιμο της Αυγής – ''Αν θέλουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ μαύρο χρήμα να εκλέξουν άλλο πρόεδρο''

Όλγα Γεροβασίλη: Όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα

Σχολιάζοντας τη συζήτηση που έχει ανοίξει για «μαύρα χρήματα» στα κόμματα, είπε ότι η ίδια αναμένει «απαντήσεις» από τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη όταν επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

«Περιμένω να γυρίσει από τις ΗΠΑ, να συνεδριάσουν τα όργανα και να πάρουμε απαντήσεις, καθαρές απαντήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε. Σημείωσε επίσης ότι δεν μπορεί να καλλιεργείται η εικόνα πως όλοι οι πολιτικοί «τα παίρνουν», προσθέτοντας ότι όποιος έχει στοιχεία για παράνομους χρηματισμούς οφείλει να πάει στον εισαγγελέα.

Αναφορικά με τη δήλωση του τομεάρχη Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη πως όλα τα κόμματα έχουν μαύρα χρήματα, εκτίμησε πως ο ναύαρχος ήθελε να πει «κάτι άλλο», απ’ αυτό που τελικά είπε.


«Απόφαση στο κενό» το κλείσιμο της Αυγής

Σχολιάζοντας το κλείσιμο της Αυγής, η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για «αιφνίδια απόφαση στο κενό», σημειώνοντας ότι «ο εξορθολογισμός των μέσων του κόμματος θα έπρεπε να συζητηθεί πριν στα όργανα και με τη συμμετοχή των εργαζομένων».

Σε ερώτηση εάν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του 2027, σημείωσε ότι «δεν γεννήθηκα σε καρέκλα και ούτε θα κάνω τα πάντα για να την κρατήσω».