Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Σημειώνεται πως πρόκειται για μία συνεδρίαση με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη μετά τις ευρωεκλογές και το όχι και τόσο καλό εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΔ.

Διαβάστε ακόμα: Live: Οι τοποθετήσεις των βουλευτών στην ΚΟ της ΝΔ - Ένταση με τα όσα είπε ο Μάριος Σαλμάς - Παρενέβη εκνευρισμένος ο Μητσοτάκης - Τι είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης

Ειδικότερα, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το λόγο πήραν βουλευτές του κόμματος, προκειμένου να μιλήσουν για τα αίτια που οδήγησαν τη ΝΔ στο 28,3% στις πρόσφατες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Θάνος Πλεύρης: ''Οι πολίτες επιλέγουν σε όλη την Ευρώπη να πηγαίνουν δεξιότερα''

Έτσι, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος τον λόγο πήρε και ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος δήλωσε: «Οι πολίτες επιλέγουν σε όλη την Ευρώπη να πηγαίνουν δεξιότερα. Οποίος προσχωρεί στη ΝΔ, πρέπει να αποδέχεται τον αξιακό της κώδικα και όχι να φέρνει τον δικό του».

«Υπάρχουν στελέχη που κάνουν κριτική, αλλά κρύβονται και υπάρχουν υπουργοί που δεν έχουν υπερασπιστεί τα ‘’καυτά’’ θέματα όπως είναι τα Τέμπη», ανέφερε επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός, Θάνος Πλεύρης.