Η Νίκη Κεραμέως, υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, επισκέφθηκε τα γραφεία της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ στην οδό Ακαδημίας 22, λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων.

 Η κ. Κεραμέως, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την ηγεσία και το προσωπικό του φορέα για τις σημαντικές προόδους που έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια, τόνισε ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός του e-ΕΦΚΑ θα συνεχιστεί με αποφασιστικότητα. «Η επιτυχία του φορέα αυξάνει τις προσδοκίες για περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

 Η υπουργός επισήμανε την ανάγκη για συνεχή εγρήγορση και όχι εφησυχασμό, επισημαίνοντας ότι η συνεργασία και η ομαδική εργασία είναι καίριας σημασίας για την επιτάχυνση της απονομής συντάξεων και την περαιτέρω ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.

 Ο διοικητής του e-ΕΦΚΑ, Αλέξανδρος Βαρβέρης, συνεχάρη την κ. Κεραμέως για τη νέα της θέση και αναφέρθηκε στο όραμα της διοίκησης για τον εκσυγχρονισμό του e-ΕΦΚΑ, μέσω της ενσωμάτωσης νέων πληροφοριακών συστημάτων και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έρχονται. Επιβεβαίωσε ότι οι προσπάθειες για πλήρη ψηφιοποίηση θα συνεχιστούν με εντατικό ρυθμό υπό τη νέα ηγεσία, ώστε ο φορέας να καταστεί ακόμη πιο αποτελεσματικός.