Ο αδελφός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κασσελάκης, παίρνει θέση στην εσωκομματική διαμάχη που μαίνεται εντός του κόμματος. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Στέλιος Κασσελάκης σχολιάζει με δική του «μετάφραση» την ανάρτηση του αδελφού του, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τη διαφάνεια και το μαύρο χρήμα, αντιπαραβάλλοντάς την με την επιστολή των 87 στελεχών και βουλευτών του κόμματος. Τους κατηγορεί ότι υποστηρίζουν «συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα».

stefanos-adelfos

Στέλιος Κασσελάκης κατά των «87»: Υποστηρίζουν διαπλοκή και συμφέροντα

 «Στέφανος: Θέλω διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμε το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων.

'87': Θέλουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κόμματα άρα και το σωστό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι 87 στελέχη, ανάμεσά τους και 7 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητούν προσφυγή στη βάση του κόμματος λόγω πρόσφατων ενεργειών και δηλώσεων του Στέφανου Κασσελάκη, όπως οι απολύσεις Θεοχαρόπουλου και Γ. Τσίπρα, το κλείσιμο της καθημερινής έκδοσης της Αυγής και οι δηλώσεις του για το μαύρο χρήμα.