Τα «βέλη» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά ο Γιάννης Ραγκούσης, λέγοντας ότι βασική ευθύνη έχει για το αποτέλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ο πρόεδρος του κόμματος.

*Διαβάστε εδώ: Αυλωνίτης στα Παραπολιτικά 90,1: Βλέπω πρόσωπα στην ομάδα των 87 που είναι συνδεδεμένα με τον Αλέξη Τσίπρα - Πρέπει να βγει μπροστά και να υποστηρίξει το κόμμα του

«Εάν ο κ. Κασσελάκης είχε γνωστοποιήσει πριν από την εκλογή του είτε τα πραγματικά του πολιτικά πιστεύω, πχ. τι συμμαχία είναι το ΝΑΤΟ, τι καλή που είναι η Πλεύση Ελευθερίας και μπορούμε να συνεργαστούμε, είτε είχε δείξει και την πολιτική του αντίληψη για το πολιτεύεσθαι, δεν θα είχε εκλεγεί», ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τόνισε επίσης ότι αν δεν κατεβάσει την ανάρτηση ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.


Γιάννης Ραγκούσης: Αν ο Στέφανος Κασσελάκης πάει σε εκλογές, δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους

Ο κ. Ραγκούσης επισήμανε ακόμα πως όσοι ψήφισαν τον κ. Κασσελάκη, δεν ήξεραν τις θέσεις του και τόνισε με νόημα ότι «αυτή τη στιγμή δεν θα πάρει ούτε τις μισές ψήφους, αν πάει σε εκλογές πάλι».

«Απολύτως λανθασμένες οι επιλογές της ηγεσίας. Με τις πράξεις του πήγε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 14% αντί για το 20% . Δεν μπορεί να νομίζει πως θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών», τόνισε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2bezk4ahh5d)