Να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του ζήτησε ο πρώην Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, από τον Γιάννη Ραγκούση, μετά τις τοποθετήσεις του δεύτερου κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

*Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Τηλεφώνησε στον αδερφό του για την ανάρτηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμα, αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη περί «μαύρου χρήματος», ο Πάνος Ρήγας ανέφερε πως καλύτερα θα ήταν κάποιος να μη μιλάει, αν δεν γνωρίζει.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε άτοπο το κείμενο των «87», καθώς όπως είπε, την ώρα που δημοσιεύτηκε, είχε ήδη ανακοινωθεί ότι θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή στις 7 Ιουλίου.

«Θα σας πω όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος έχουν κάτι σημαντικό στο μυαλό τους, πώς θα είμαστε πειστικοί για την επόμενη μέρα», σημείωσε, μιλώντας στο Status FM.

Πάνος Ρήγας για Αποστολάκη και Ραγκούση


Για το κλείσιμο της «Αυγής»

Σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστολή κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», είπε: «Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Όλοι γνωρίζουν από το 2022 ότι θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε αυτές τις αναδιαρθρώσεις».

Επίσης, απέκλεισε το ενδεχόμενο ύπαρξης «μαύρων χρημάτων» και ισχυρίστηκε πως τα έσοδα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είναι γνωστά, από τις συνδρομές των μελών και την κομματική επιχορήγηση.

«Έχουμε ένα πρόβλημα ρευστότητας», υπογάμμισε.


Πάνος Ρήγας για ΑΥΓΗ