Στις εσωκομματικές εκλογές της 6ης και 13ης Οκτωβρίου, που ανακοίνωσε χθες, Κυριακή (30/06) κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε σήμερα ο Θανάσης Γλαβίνας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε αρχικά ότι: «Η Κεντρική Επιτροπή ήταν μια 10ωρη διαδικασία, όπου ακούστηκαν όλα και μίλησαν κορυφαία στελέχη με δημοκρατικό διάλογο» και συμπλήρωσε ότι «η ενότητα του ΠΑΣΟΚ είναι εξασφαλισμένη»

Ο κ. Γλαβίνας δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο κ. Ανδρουλάκης «αυτονόητα θα παραμείνει ακόμη κι αν δεν εκλεγεί πρόεδρος».

Στη συνέχεια, αναφορικά με τα μη κρατικά πανεπιστήμια, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως η θέση του κόμματος δεν ήταν λάθος, αλλά θα μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρη με κάποιον τρόπο. Όπως είπε: «Θα έπρεπε να θέσουμε εξαρχής, για παράδειγμα, ότι προαπαιτείται συνταγματική αναθεώρηση», και πρόσθεσε: «Στο ΠΑΣΟΚ περάσαμε πολλές δυσκολίες, πλέον στεκόμαστε στα πόδια μας και έχουμε τις προοπτικές να ηγηθούμε του προοδευτικού χώρου. Φαντάζομαι θα δεχτούν όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι να διεξαχθεί ένα ανοιχτό ντιμπέιτ, φυσικά θα συζητήσουμε με όμορες πολιτικές δυνάμεις για συμπόρευση».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2dyy659e489)