Την πρώτη συζήτηση με εργαζόμενους της «Αυγής» μετά το «λουκέτο» που αποφασίστηκε για το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας είχε χθες, Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Αύριο τα πιο σπουδαία στο χάος του κόμματος Κασσελάκη

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της «Αυγής» πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Κουμουνδούρου και έθεσαν στον κ. Κασσελάκη θέμα ως προς τον αιφνιδιασμό τους για το «λουκέτο» στο καθημερινό φύλλο, την απαξίωση του Μέσου και τα δεδουλευμένα τους, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει mea culpa για την έλλειψη ενημέρωσής τους για τις εξελίξεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2gm7bwdw4bd)

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους εργαζόμενους σε συνάντηση, με την συμμετοχή μελών της Πολιτικής Γραμματείας. Επίσης, αναμένεται σήμερα να μεταβεί στα γραφεία της «Αυγής».

Στη συζήτηση με την αντιπροσωπεία των εργαζομένων φαίνεται να προτάθηκε η είσοδος ιδιώτη επενδυτή, αλλά και η αυτοδιαχείριση του μέσου από τους εργαζόμενους, με το κόμμα να παραδίδει την «Αυγή» καθαρή από χρέη, με τη σχετική συζήτηση να συνεχίζεται σήμερα, στην έδρα της ιστορικής εφημερίδας.