Νέες αιχµές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, αφήνοντας να εννοηθεί πως επί των ηµερών του διακινούνταν κονδύλια από τα κοµµατικά ταµεία τα οποία πήγαιναν σε τρολ του διαδικτύου.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2k296tdpz89)

Στέφανος Κασσελάκης: «Ρωτήστε τον Αλέξη για τρολ και "µαύρο χρήµα"»

Ερωτηθείς ειδικότερα (Mega) αν ο ίδιος έχει βρει χρήµατα που πήγαιναν σε σκοτεινές γωνιές των social media, ο κ. Κασσελάκης επέλεξε να απαντήσει γενικώς και αορίστως. «Στον ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζω εγώ, από τις 24 Σεπτεµβρίου και µετά, σας εγγυώµαι ότι δεν υπάρχουν κονδύλια που να έχουν πάει σε τρολ. Εδώ δεν έχουµε επιχορήγηση για να πληρώσουµε µισθούς των ανθρώπων του κόµµατος», είπε.

Και όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αναφορά του Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής υποστήριξε πως την περίοδο που ήταν διευθυντής στο Κόκκινο υπήρχαν κάποιοι… ακτιβιστές που έπαιρναν µαύρα χρήµατα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρέπεµψε στον ευρωβουλευτή αλλά και στον… Αλέξη Τσίπρα. «∆εν µπορώ να σχολιάσω δηµόσια αυτά που λένε σε κλειστά όργανα. Αυτή την ερώτηση θα πρέπει να την απευθύνετε στον ίδιο και στην ηγεσία της εποχής. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτηµα που προσωπικά να έχω παρατηρήσει».

«Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας, για να μπορούμε να λέμε ότι θα φτιάξουμε τη χώρα»

Σχετικά µε τα περί «παιχνιδιών» και «υπονόµευσης» από τον πρώην πρόεδρο, αρνήθηκε να σχολιάσει τη σχέση τους και επανέλαβε αυτό που είπε στην ΚΕ, ότι είναι «αυτονόητο» οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να µπορούν να πουν ξεκάθαρα ότι η αξιωµατική αντιπολίτευση θα πρέπει να πάρει την οποία πρωτοβουλία για συγκλίσεις στην Κεντροαριστερά.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2jwuyywh7fl)
Όσον αφορά τα άδεια κοµµατικά ταµεία και το µεγάλο πρόβληµα επιβίωσης που αντιµετωπίζουν τα συριζαϊκά ΜΜΕ, επανέλαβε την ανάγκη «εξορθολογισµού» των δαπανών µε τα έσοδα και σηµείωσε πως η οικονοµική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει αναλάβει να κάνει µία σχετική εισήγηση στην Πολιτική Γραµµατεία, που θα πραγµατοποιηθεί την Πέμπτη. «Πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι μας, για να μπορούμε να λέμε ότι θα φτιάξουμε τη χώρα», τόνισε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για το αν υπάρχει θέμα διαγραφών όσων δεν συγχρονίζονται με την επίσημη κομματική γραμμή, τόνισε εκ νέου ότι θα πρέπει όλα τα μέλη να εκφράζουν τις θέσεις που έχουν ψηφιστεί στα όργανα, χωρίς όμως, όπως είπε, να απαγορεύεται η δική τους άποψη για πολιτικά θέματα.

Αρνήθηκε δε πως έχει στοχοποιήσει μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η κυρία Νοτοπούλου και ο κ. Ζαχαριάδης, υπογραμμίζοντας ότι στηρίζει όλα τα μέλη του κόμματος.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2k41vgnox3l)
Σχετικά με τη φράση που είπε στην ΚΕ, «θα σας ταράξω στη συλλογικότητα», εξήγησε ότι στόχος του είναι να γίνονται ακόμα πιο συχνά οι διαδικασίες, αλλά ισχυρίστηκε πως μέχρι τώρα τα όργανα του κόμματος συνεδρίαζαν τακτικά.