Την… εκτίναξη του ΠΑΣΟΚ βλέπει ο Χάρης Δούκας στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος, υποστηρίζοντας ότι με τον ίδιο στο τιμόνι το κίνημα όχι μόνο θα διευρυνθεί αλλά θα είναι και η επόμενη κυβέρνηση.

*Διαβάστε ακόμα: Δημοσκόπηση Prorata για εκλογές ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ: Πρώτος στους ψηφοφόρους του κόμματος ο Ανδρουλάκης - Πρώτος στον γενικό πληθυσμό ο Δούκας


Το «Αν κερδίσω εγώ, το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί» του Χάρη Δούκα και τα βιτριολικά σχόλια

Η υπέρμετρη αυτοαναφορικότητα και βεβαιότητα του δημάρχου Αθηναίων αλλά και η απουσία... κάποιου μέτρου ταπεινότητας σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως εντός και εκτός Χαριλάου Τρικούπη αλλά και στα social media, εκεί δηλαδή όπου κάποια τρολ δεν χάνουν ευκαιρία να εκτοξεύσουν βιτριολικά σχόλια για τον κ. Δούκα. Όχι μόνο για την απόφαση να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και για την… κόμη του.

«Αν κερδίσω εγώ, το ΠΑΣΟΚ θα εκτιναχθεί», δήλωσε (Mega), ισχυριζόμενος ότι ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στην πολιτική και στους πολιτικούς γιατί δεν παίρνουν ευθύνη και δεν απαντούν στα προβλήματα.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2jy0si6tb8x)
Την ίδια ώρα, με επιστολή προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ, ζητά την ισότιμη αντιμετώπιση όλων των υποψηφίων από τον κεντρικό κομματικό μηχανισμό, τη διεξαγωγή (τουλάχιστον) δύο ντιμπέιτ, να οριστεί η ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων, αλλά και να υπάρξει κώδικας δεοντολογίας σχετικά με τη συμπεριφορά των στελεχών και τους όρους διεξαγωγής του εκλογικού αγώνα.

Σε αυτό το κλίμα, δημοσκόπηση της Prorata για το Newsbomb δείχνει ντέρμπι για τρεις, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να προηγείται στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τον Χάρη Δούκα στο γενικό σύνολο, με τον Παύλο Γερουλάνο να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2kfeuyz6spt)


Τα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ που ξορκίζει η Νάντια Γιαννακοπούλου και η διαφορετική πρόταση Κατρίνη

Εν τω μεταξύ, η Νάντια Γιαννακοπούλου ξορκίζει τα νέα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Το αν κάποιοι θυμήθηκαν τώρα να κάνουν δημοψήφισμα, για να πάνε με το ΠΑΣΟΚ, συγγνώμη, αλλά το ΠΑΣΟΚ το ρώτησαν; Γίνεται μια κουβέντα σε θεωρητικό επίπεδο πάνω σε ποια προγραμματική σύγκλιση; Πάνω σε ποιες προγραμματικές θέσεις;», δήλωσε (Σκάι) η βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, επαναλαμβάνοντας ότι θα παλέψει για την ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Απέφυγε πάντως να εκφράσει την ετοιμότητά της να αναλάβει πρωθυπουργός, όπως η συνυποψήφιά της Μιλένα Αποστολάκη. «Είμαι έτοιμη να αναλάβω την προεδρία του ΠΑΣΟΚ», περιορίστηκε να πει κρατώντας χαμηλούς τόνους.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2jw727q3u9l)
Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Κατρίνης δήλωσε (Σκάι) έτοιμος να συνομιλήσει με τους πολίτες που αναζητούν μια διαφορετική πολιτική πρόταση και επανέλαβε ότι «ήταν, είναι και θα είναι στρατιώτης της παράταξης». «Η ηγεσία του κόμματος δεν είναι θέμα προσώπων, είναι θέμα πολιτικής. Και πρέπει αυτός που θα ηγηθεί στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα να μπορέσει να εκφράσει την κοινωνική αντιπολίτευση και να μπορέσει να μιλήσει για ζητήματα καθημερινότητας», υπογράμμισε ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΚΟ του κινήματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2k0fs7o225d)