Στα εγκαίνια της Έκθεσης Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα 2024» στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου παρέστη ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα περίπτερα της Έκθεσης με προϊόντα της Επιδαύρειας Γης.

Νωρίτερα στην ομιλία του επεσήμανε ότι «η Έκθεση αυτή, θα μπορούσε να καταστεί το κεντρικό σημείο προβολής της Αργολίδας, λόγω του πολυπρόσωπου χαρακτήρα της και να επεκτείνει την παρουσία της μέσω θεματικών εξειδικεύσεων σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς» και «να αναδειχθεί σε θεσμό πανελλαδικής διάστασης».

photo-spanakis_epidauros_2_
photo-spanakis_epidauros

Ο Υφυπουργός τόνισε «ότι το Υπουργείο Εσωτερικών, στηρίζει ουσιαστικά και συνδράμει όλες τις εκδηλώσεις εξωστρέφειας και προβολής προϊόντων που διοργανώνονται από Δήμους και Περιφέρειες της Χώρας» και υπογράμμισε: «Στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θέλουμε να ενισχύσουμε ακόμη περαιτέρω την διασύνδεση των τοπικών προϊόντων με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο κάθε τοπικό προϊόν να ταυτίζεται με το χώρο και τους κατοίκους, με τις Περιφέρειες, τους Δήμους, τις Κοινότητες και εν κατακλείδι με τους ίδιους τους πολίτες, τους δημότες κάθε περιοχής».

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα 2024» μαζί με τον Δήμαρχο της Επιδαύρου, Τάσο Χρόνη, τους Βουλευτές του Νομού Αργολίδας, της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Ανδριανό, του ΣΥΡΙΖΑ Γεώργιο Γαβρήλο, του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Πουλά καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου, Π.Ε. Αργολίδας, Ιωάννη Μαντζούνη και Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλειο Σιδέρη.